U bent hier:

Consulting / Integratie / Opleiding / Ondersteuning

Freshworks - gecertificeerde partner

SMC Consulting, Uw Freshworks partner

Freshworks tTransformeer uw klantenservice en verhoog uw omzet! Als gecertificeerde partner, SMC Consulting biedt innovatief solutions om klantbetrokkenheid opnieuw uit te vinden en uw bedrijfsprocessen te automatiseren Freshworks producten.

Gecertificeerde partners van

Freshworks 1
Freshworks - gecertificeerde partner
Freshworks Demo

Benut het potentieel van
Freshworks Met SMC Consulting

In een steeds competitievere markt uitstekend klantenservice en efficiënte verkoopactiviteiten staan ​​voorop. Freshworks biedt een reeks slimme en intuïtieve tools om deze uitdagingen met vlag en wimpel aan te pakken.

met Freshworks solutions, beschikt u over een reeks krachtige toepassingen om de klantervaring, stroomlijn de communicatie binnen uw klantenservice en versnel de verkoopcycli. Van klantenondersteuning met Freshdesk, tot klantrelatiebeheer met Freshsales, naar marketingautomatisering met Freshmarketer, elk product is ontworpen om met uw groei te verbinden en mee te groeien.

SMC Consulting, een expert in Freshworks solutions, begeleidt u bij het kiezen, aanpassen en bedienen van deze tools. Wij zijn hier make Zorg ervoor dat elke interactie telt, elke verkoop wordt geoptimaliseerd en uw bedrijf digitaal transformeert soepel en efficiënt.

Verhoog de klanttevredenheid en verhoog uw omzet met Freshworks solutions en ondersteuning van SMC Consulting. Uw transformatie is onze missie.

Gratis studie van uw project en geheel vrijblijvend.

Freshworks, een keuze voor keuze meer dan 60,000 klanten over de hele wereld

Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Nazara
O YO
Freshworks
Freshworks
SMC Consulting transformeert uw bedrijf door de volledige kracht van te benutten Freshworks solutions

SMC Consulting – uw deskundige partner in Freshworks solutions

SMC Consulting transformeert uw bedrijf door de volledige kracht van te benutten Freshworks solutions, en biedt u een breed scala aan diensten op maat. Onze expertise strekt zich uit tot verbeteren klantervaring (CX), het effectief automatiseren van IT Service Management (ITSM) en geavanceerd gegevensbeheer via de Configuration Management Database (CMDB). Wij brengen ook onze kennis in CRM om uw klantrelaties een boost te geven en om marketingcampagnes te beheren voor maximale impact.

Wij ondersteunen u bij verandermanagement en bieden u de nodige tools voor een soepele transitie en optimale adoptie van nieuwe technologieën. Onze interventies omvatten ook incidentbeheer, zodat we ervoor zorgen dat elke uitdaging met reactievermogen en expertise wordt aangepakt.

met SMC Consultingwordt uw reis naar innovatie verzekerd door middel van gepersonaliseerde training en ononderbroken technische ondersteuning, waardoor een efficiënt en autonoom gebruik wordt gegarandeerd Freshworks solutions. Ervaar een samenwerking die verder gaat consulting, en streeft ernaar de operationele en strategische prestaties van uw organisatie te verbeteren

Vaak Gevraagde vraag

Freshworks biedt een pakket klantrelatiebeheer (CRM) en helpdesksoftware, waarmee bedrijven beter met hun klanten kunnen communiceren, hun processen kunnen optimaliseren en de klanttevredenheid kunnen verbeteren. De solutions zijn ontworpen om intuïtief, eenvoudig te gebruiken en te configureren, en bieden tegelijkertijd een krachtige reeks functies.

Als Freshworks specialist, SMC Consulting ondersteunt u bij de selectie, configuratie en aanpassing van uw Freshworks hulpmiddelen. Om dat te garanderen, bieden wij technische en strategische expertise Freshworks solutions naadloos te integreren in uw bedrijfsprocessen en u te helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken.

De voordelen Freshworks omvatten een intuïtieve gebruikersinterface, gebruiksgemak dat de trainingstijd minimaliseert, uitgebreide aanpassingen om aan de specifieke behoeften van elk bedrijf te voldoen, en automatiseringstools die de teamefficiëntie en productiviteit verbeteren.

Ja, Freshworks is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën, inclusief maar niet beperkt tot de detailhandel, horeca, technologie, financiële dienstverlening en B2B-industrieën. Het is ontworpen voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan een CRM of klantenondersteuning.

Absoluut. Freshworks heeft een rijk ecosysteem aan integraties en biedt robuuste API’s om verbinding te maken met uw huidige systemen, waardoor een naadloze integratie met de tools die u al gebruikt wordt gegarandeerd.

Ja, SMC Consulting streeft ernaar uitgebreide after-salesondersteuning te bieden Freshworks solutions. Wij bieden ondersteuning en consulting diensten om ervoor te zorgen dat u het gebruik van uw CRM systeem en haal er het maximale uit.

Freshworks valt op door zijn gebruiksgemak, ingebouwde functies en automatiseringsmogelijkheden. In tegenstelling tot sommigen CRM hulpmiddelen die omslachtig en complex kunnen zijn, Freshworks biedt een prettige gebruikerservaring en snelle implementatie.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit van uw omgeving, het aantal gebruikers en de vereiste functies. SMC Consulting biedt op maat gemaakte pakketten aan die passen bij uw budget en behoeften. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en een persoonlijke prijsopgave te ontvangen.

Ervaringen

SMC Consulting Reageerde ter plaatse op onze behoeften. Zij konden ons voorzien van de solutions die we nodig hadden, met inachtneming van de tijdsdruk en het budget. Hun proof of concept was een demonstratie van hun capaciteiten. Het eindresultaat was een drievoudige ROI! Wij willen hen bedanken voor hun harde werk en toewijding. Wij zijn blij om weer met hen samen te werken.

SMC Consulting

Jean-Pierre Van Wayenberge

Voorzitter - Rand Consulting

Uitvoerend VP – Banksys

Maker van Proton E-wallet