25 JAAR ERVARING

Sinds de komst van internet bedienen we grote ondernemingen met succes op het gebied van digitale transformatie en informatiebeveiliging.

SNELLE & KOSTENEFFECTIEVE OPLOSSINGEN

Onze aanpak is gericht op agile projectmanagement en oplevering. We werken met korte sprints en leveren volgens een vooraf afgesproken tijdsbestek, wat er ook gebeurt.

BESTE INDUSTRIE-EXPERTS

Er is geen vervanging voor het kennen van een industrie van binnen en van buiten. Ons team bundelt hun branchekennis en ontwikkelt perspectieven, middelen en capaciteiten zodat we u kunnen voorbereiden op de uitdagingen en kansen die voor ons liggen.

Wat ons speciaal maakt

Over SMC Consulting

We richten ons op levering met een agile methodologie. Ons raamwerk voor het bereiken van wendbaarheid op schaal is gebaseerd op honderden succesvolle implementaties en tientallen teleurstellende ervaringen met het versnellen van leveringscycli binnen grootschalige organisaties. Onze knowhow wijst op drie sleutelprincipes om met groot vertrouwen gemeten verbeteringen in behendigheid te leveren: stuur met behulp van economisch bestuur, meet incrementele verbeteringen eerlijk en geef teams gedisciplineerde agile levering.

Waar het om gaat, is het leveren van het toegewezen project versus het leveren van experts om een ​​project te leveren.

MEER OVER ONS BEDRIJF

Focus

We richten ons op uw zakelijke behoeften en houden uw ROI in het zicht. We werken aan het bereiken van het gewenste resultaat terwijl we alle verstoringen wegnemen die in de weg staan.

Klant eerst

We stellen uw wensen en eisen voor op alles en nog wat.

We streven ernaar om gezonde relaties met u op te bouwen door uw behoeften te identificeren en u de best mogelijke ervaring te bieden.

Korte leveringscycli

Door agile te werken, kunnen we vaak leveren en u op de hoogte houden van de voortgang. We leggen de nadruk op de interacties van belanghebbenden en constante communicatie staat centraal.

Wij bezorgen

Dankzij ons model leveren we de resultaten die u zocht. Als klant hoeft u zich alleen te concentreren op uw zakelijke prioriteiten en niet op het managen van mensen. Onze missie is ervoor te zorgen dat u uw doelstellingen bereikt.

Wilt u uw rendement verhogen, uw informatie beveiligen of de interactie van uw klanten optimaliseren

Contacteer ons nu

Diensten die wij bieden

RECENT NIEUWS & EVENEMENTEN

SMC Consulting in de kijker

Freshworks gaf ons het voorrecht om in de schijnwerpers te staan ​​in hun maandelijkse nieuwsbrief. In feite heeft SMC Consulting sinds het begin van zijn samenwerking met Freshworks, twee jaar geleden, alles in het werk gesteld om zijn klanten van dienst te zijn en tevreden te stellen. Dit ging natuurlijk door het aanbieden van nieuwe en innovatieve oplossingen in combinatie met…

Meer details
MoEngage en SMC Consulting werken samen om consumentgerichte merken de kracht te geven om op inzichten gebaseerde betrokkenheid op te bouwen

MoEngage en SMC Consulting werken samen om consumentgerichte merken de kracht te geven om op inzichten gebaseerde betrokkenheid op te bouwen

MoEngage, een toonaangevend Customer Engagement-platform op basis van Insights, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met SMC Consulting, een adviesbureau op het gebied van Cyber ​​Security en Customer Engagement. Deze vereniging heeft tot doel de sterke punten van beide organisaties te benutten en het voor consumentgerichte merken mogelijk te maken om op hypergepersonaliseerde wijze in te spelen op de behoeften van klanten gedurende hun hele aankooplevenscyclus. MoEngage verzamelt…

Meer details
Freshdesk

Freshworks' Partner – SMC Consulting assisteert de Commission communautaire commune (Cocom) bij de behandeling van vragen en problemen met betrekking tot het EU Digital Covid Certificate in Brussel – België

SMC Consulting geïmplementeerd via N-Allo, een Freshworks' helpdesk-oplossingsproduct genaamd 'Freshdesk', een omnichannel klantondersteuningssoftware, om vragen en problemen met betrekking tot het EU Digital COVID-certificaat te behandelen. Voorbeelden van dergelijke problemen zijn: ontbrekende of onjuiste vaccinatiegegevens waarvan de vaccinateur de vaccinatiegegevens opnieuw moet registreren of corrigeren.

Meer details