Workflow Management / Klantbetrokkenheid / Zakelijke telefonie / Procesautomatisering

Digitale Transformatie

Versnel uw digitale transformatie

Laat geen enkele uitdaging je verrassen. At SMC Consulting wij helpen u bij het opbouwen van uw digitale transformatiestrategie; automatiseer uw processen, anticipeer op digitale trends en make strategische beslissingen met vertrouwen.

Gecertificeerde partners van

Wij combineren erkende expertise en vooruitstrevendheid solutions  voor een geautomatiseerde en op maat gemaakte werkomgeving.

Digitale Transformatie

Een revolutie jouw Digital
Transformatie Met SMC Consulting

Welkom bij SMC Consulting, uw vertrouwde partner om uw bedrijfsprocessen en workflows te optimaliseren, de klantbetrokkenheid te vergroten, projectsucces te stimuleren en een uitzonderlijke klantervaring te bieden via toonaangevende digitale oplossingen solutions. Ongeacht de uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd, wij zijn er om u te helpen.

Ons team van ervaren Digital consultants werkt nauw met u samen om op trends te anticiperen, uw opdrachten te sturen en make geinformeerde keuzes. Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement, verkoopprocesmanagement en -optimalisatie, marketingplanning en reclamecampagneplanning. Onze missie is om u tijd te besparen en uw processen te vereenvoudigen.

Wij versnellen uw digitale transformatie met behulp van onze expertise in Workflow Management, Automatisering, klantbetrokkenheid en klantsucces. Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals monday.comFreshworksRingover en Make om u toonaangevend in de sector te maken solutions die uw activiteiten automatiseren en uw klantbetrokkenheid versterken.

Of het nu gaat om projectmanagement, CRM, HR- en rekruteringstools, volgsysteem voor sollicitanten, ITSM, verandermanagement, marketingcampagnebeheer, zakelijke telefonie, SMC Consulting is uw voorkeurspartner. Wij richten ons op levering met behulp van agile methodologieën die het resultaat zijn van vele succesvolle ervaringen binnen grote organisaties.

Waarom gebruik maken van SMC Consulting?

25 jaar ervaring - SMC Consulting

25 jaar ervaring

Sinds de komst van internet bedienen wij met succes grote bedrijven op het gebied van digitale transformatie en informatiebeveiliging.

Snelle en efficiënte digitale transformatie solutions

Snel en efficiënt solutions

Onze aanpak is gericht op het managen en opleveren van agile projecten. Wij werken met korte sprints en leveren hoe dan ook volgens een vooraf afgesproken planning.

Digitale Transformatie- SMC Consulting

De beste experts in de branche

Een diepgaand inzicht in de sector, van de interne werking tot externe trends, is van onschatbare waarde. Ons team bundelt branche-expertise en ontwikkelt perspectieven, middelen en capaciteiten, zodat we u kunnen voorbereiden op de uitdagingen en kansen die voor u liggen.

Digitale Transformatie

monday.com is een Werk besturingssysteem dat makeHet is voor teams gemakkelijker om samen te werken, projecten te organiseren en te monitoren, waardoor de productiviteit wordt geoptimaliseerd.

Freshworks software aanbiedt solutions voor klantenservice, verkoop en marketing, waardoor de klantbetrokkenheid wordt verbeterd.

Make biedt een automatiseringsplatform waarmee bedrijven hun applicaties en processen kunnen verbinden voor naadloze coördinatie en intelligente taakautomatisering.

Ringover brengt een revolutie teweeg in de zakelijke telecommunicatie met een geïntegreerde telefonie-cloudoplossing, die geavanceerde samenwerkings- en communicatietools biedt voor verkoopteams.

Optimaliseer de manier waarop je werk
met onze digitale gereedschapskist

SMC Consulting heeft een innovatieve toolbox voor digitale transformatie ontwikkeld om al uw zakelijke uitdagingen effectief aan te gaan. Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedienen van grote bedrijven, werken we samen met bedrijven van elke omvang en sector, zodat we zeker weten dat ze perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Onze selectie omvat softwarepakketten zoals monday.com het optimaliseren van projectmanagement, Freshworks om de klantbetrokkenheid te versterken, en MoEngage om uw marketingstrategieën te verfijnen.

Solutions aangepast aan de markt
en uw zakelijke uitdagingen

At SMC Consulting, bieden wij op maat aan solutions om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of je dat nu bent
die uw verkoopbeheer wil optimaliseren, marketing wil automatiseren, klantenondersteuning wil verbeteren,
of beheer uw projecten efficiënt, onze ervaren consultants staan ​​klaar om u te helpen.

Onze bedrijfsapplicaties zijn ontworpen om uw bedrijfsproblemen op te lossen en uw resultaten te maximaliseren. Om er meer over te weten te komen, Plan een afspraak met Bedrijfsconsulent.

Digitale Transformatie

Hulpprogramma voor projectbeheer 

Hulpprogramma voor projectbeheer

Optimaliseer uw projectbeheer met onze geavanceerde tools, ontworpen om u te helpen elke opdracht effectief te beheren.
Ontdekken
Digitale Transformatie

Verkoop & CRM

Verkoop & CRM

Ontdek onze CRM en verkoopmanagement solutions om uw klantrelaties te versterken, uw processen te automatiseren en de bedrijfsgroei te stimuleren.
Ontdekken
Digitale Transformatie

Marketing

Marketing

Optimaliseer uw marketingplanning en reclamecampagnebeheer met onze innovatieve solutions, ontworpen om de impact van uw campagnes en de betrokkenheid van uw klanten te maximaliseren. 
Ontdekken
Digitale Transformatie

Creatie & Ontwerp

Creatie & Ontwerp

Optimaliseer uw webbureau met monday.com, de totaaloplossing om uw projecten optimaal te beheren.
Ontdekken
Digitale Transformatie

HR & Werving
Gereedschap (ATS)

HR- en wervingstool (ATS)

Vereenvoudig het personeelsbeheer met onze speciale applicaties, waaronder ons Applicant Tracking System (ATS) om uw wervingsprocessen te vergemakkelijken. 
Ontdekken
Digitale Transformatie

Klantbinding
& Succes

Klantbinding &
Succes

Optimaliseer de klantervaring met Freshdesk, onze uitgebreide oplossing voor klantenondersteuning. Beheer ondersteuningsverzoeken efficiënt, reageer snel op de behoeften van uw klanten en bouw klanttevredenheid op voor ongeëvenaard succes.
Ontdekken
Digitale Transformatie

IT Service Management (ITSM)

IT Service Management (ITSM)

Optimaliseer uw ITSM-beheer en houd een nauwkeurige inventaris van uw assets bij met onze gespecialiseerde solutions, waarbij een CMBD wordt geïntegreerd voor een betrouwbare IT-infrastructuur.
Ontdekken
Digitale Transformatie

Chatbots & AI

Chatbots & AI

Integreer chatbots en kunstmatige intelligentie om de klantbetrokkenheid te optimaliseren en uw gebruikers een meer persoonlijke ervaring te bieden.
Ontdekken
Automatiseringstool

Automatiseringstool

Automatiseringstool

Maximaliseer de automatisering van uw workflows met onze Make automatiseringsplatform.
Ontdekken

Communicatie gereedschap

Communicatie gereedschap

Optimaliseer het beheer van uw communicatie en verbeter de interactie met uw klanten en prospects.
Ontdekken

Onze Diensten

SMC Consulting 5
SMC Consulting 4

Inkoopadvies & Implementatie

Onze experts begeleiden u bij het identificeren van de digitale transformatie solutions die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften. Wij werken nauw met u samen om uw doelen en uitdagingen te begrijpen, en helpen u vervolgens bij het kiezen van de tools en technologieën die uw effectiviteit maximaliseren.

Zodra de beslissing gevallen is, zorgen wij voor een transparante en efficiënte implementatie, zodat u het maximale uit uw digitale investeringen haalt.

SMC Consulting Overzicht
Pictogram 172

Integratie en maatwerk

Integratie en maatwerk zijn essentieel om die digitale transformatie te garanderen solutions werken in harmonie met uw bestaande processen en voldoen aan uw specifieke behoeften. Ons team van ontwikkelaars integreert de verschillende systemen en applicaties die u nodig heeft, waardoor een optimale vloeibaarheid en efficiëntie in het gebruik ervan wordt gegarandeerd.

Daarnaast maken wij deze op maat solutions om perfect bij uw bedrijf te passen en het nut en de waarde ervan te maximaliseren.

SMC Consulting Trainingen
Pictogram 171

Trainen en aan de slag

Training en onboarding zijn cruciaal om een ​​soepele overgang naar een nieuwe digitale transformatie te garanderen solutions. We bieden op maat gemaakte trainingsprogramma's voor uw team, zodat ze de tools en technologieën die we inzetten snel onder de knie krijgen.

Ons doel is om empower zodat u het maximale uit uw digitale investeringen kunt halen en uw activiteiten effectief kunt beheren.

SMC Consulting Teams
SMC Consulting 4

Ondersteuning en service na verkoop

Onze toewijding aan uw succes stopt niet bij de implementatie. Wij bieden een uitgebreide after-sales service om uw digitale transformatie te garanderen solutions optimaal blijven functioneren.

Ons ondersteuningsteam is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en doorlopend onderhoud voor uw systemen te verzorgen. We zijn er om u bij elke stap van uw digitale reis te ondersteunen, zodat u klaar bent voor de uitdagingen die voor u liggen.

Onze gebieden van Tussenkomst

Vanaf de eerste verzameling van uw bedrijfsbehoeften tot het ontwerp en de implementatie van uw workflows, SMC Consulting is er om u te helpen uw bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en te automatiseren.  

Met behulp van onze workflow management diensten, kunnen wij u helpen bij het coördineren en controleren van activiteiten binnen uw organisatie om een ​​effectieve en efficiënte uitvoering van taken te garanderen. Het omvat het ontwerpen, uitvoeren en monitoren van workflows, die reeksen van onderling verbonden taken of processen zijn. 

Een effectieve klantervaring begint met een duidelijke klantstrategie: wat zijn uw ambities, doelen en de waarde die u wilt creëren voor uw stakeholders? Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwikkelen van een heldere klantvisie en klantstrategie, die richting geeft aan het veranderplan en draagvlak creëert voor geplande veranderingen. Samen met uw medewerkers ontwikkelen wij vervolgens een waardevolle klantervaring voor uw klanten. 

met Freshworks’-suite met geweldige software, kunt u uw klanten betrekken, ongeacht via welk communicatiekanaal zij contact met u opnemen. U kunt ook een betere klantervaring bieden en communicatie- en marketingberichten automatiseren, allemaal op een volledig geïntegreerde manier, allemaal onder één abonnement. 

 

Lees Meer

At SMC Consultingligt de nadruk op het personaliseren van de no-code-ervaring, rekening houdend met de unieke structuur en specifieke behoeften van uw bedrijf. Met een gedetailleerde analyse en diepgaand inzicht in uw bedrijfsprocessen, SMC Consulting begeleidt u naar de meest geschikte automatiseringsstrategie. Ze bieden nauwgezet projectmanagement, vanaf het selecteren van de ideale no-code tool tot de succesvolle implementatie ervan, en zorgen ervoor dat de gekozen oplossing naadloos integreert met uw bestaande systemen en meegroeit met uw bedrijf.

met SMC Consulting's expertise en de kracht van Makekunnen bedrijven naadloze automatisering en naadloze integratie verwachten die de productiviteit versnelt en duurzame groei stimuleert. Werken met SMC Consulting betekent profiteren van een op maat gemaakte automatiseringsoplossing, niet alleen ontworpen om de digitale uitdagingen van vandaag aan te gaan, maar ook om het taakbeheer te optimaliseren empower teams.

Wij bieden een volledig dienstenpakket aan make beter gebruik van uw data en maximaliseer uw rendement. We gebruiken machine learning en kunstmatige intelligentie om data-analyse en datavisualisaties te bieden. De resultaten leggen wij in handen van stakeholders via de slimme apps die wij voor u bouwen. Wij bieden gegarandeerde resultaten in sprints van twee weken. 

Lees Meer

SMC Consulting 2

Recent Nieuws & Evenementen

Ze Vertrouw ons

Digitale transformatie - Proximus
Digitale transformatie - Lineas-logo
Digitale Transformatie - Brussels Airport
Digitale Transformatie - KBC
DIGITALE TRANSFORMATIE - ING
Digitale transformatie - CPH
Digitale Transformatie - DKV
Digitale transformatie - Lotto
Digitale Transformatie - Crelan
Digitale transformatie Belfius-logo
DIGITALE TRANSFORMATIEALD Automotive
DIGITALE TRANSFORMATIE Mercy Coprs
Digitale transformatie BNP-logo
DIGITALE TRANSFORMATIE AXA

Optimaliseer uw klantinteracties
met effectieve projectmanagementtools

Ons bureau ondersteunt u bij de implementatie van projectmanagementtools die zijn aangepast aan uw wensen
zakelijke uitdagingen, maar ook bij de inzet van uw klantinteracties.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw adviesgesprek te boeken en ontdek hoe wij u kunnen helpen
maximaliseer uw groeimogelijkheden.