SMC Consulting

SMC Consulting is gespecialiseerd in Workflow Management, data Science en Analytics en Klantbinding. met een focus op de levering en op het centraal stellen van de klant. Ons aanbod is gericht op het bevorderen van het succes van onze klanten door de introductie van innovatie in de hele economische digitale keten. Gezien onze kennis van specifieke oplossingen en dankzij een geconsolideerde ervaring, bieden we zeer effectieve oplossingen aan de bedrijven in verschillende industriële sectoren.

Met meer dan 25 JAAR Door onze ervaring met het bedienen van grote ondernemingen hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van prestaties, levering en het bieden van geluk en efficiëntie aan onze klanten.

ONZE ERVARING

Workflow Management en bedrijfsprocesautomatisering - 25 jaar
Klantbetrokkenheid en digitale marketing - 22 jaar
Datawetenschap en -analyse - 10 jaar

EEN WOORD VAN ONZE OPRICHTER

Kun je creativiteit combineren met structuur en zekerheid? Ja, ik ben er van overtuigd dat het zo is. Sinds onze start in 1995 hebben we voor zowel onze klanten als ons team bewezen dat een IT-bedrijf zowel een betrouwbare leverancier als een stimulerende werkplek kan zijn. Duurzaamheid zit gewoon in elk onderdeel van ons denken.

Een groot deel van de langetermijnvisie omvat het koesteren van onze relaties. Ik ben enorm trots om te zeggen dat we altijd leveren op tijd. En wij altijd leveren tegen de afgesproken prijs. Door een persoonlijke relatie, bereikbaarheid en inzet voor klanten, zorgen wij ook voor de juiste dingen.

We werken voor grote klanten, maar we zullen nooit vergeten dat het de persoon is die het project leidt of ons heeft ingehuurd die lijdt als we falen. In onze wereld kan dit niet gebeuren. In onze wereld zou het verraad zijn aan het vertrouwen dat we moeten koesteren. Tot nu toe zijn we met al onze projecten geslaagd in ons 25-jarig bestaan. We willen dat de persoon die ons heeft ingeschakeld zich een held voelt in zijn eigen organisatie nadat de missie is voltooid.

Zowel jij als ik brengen een groot deel van ons leven op het werk door. Daarom zie ik het als mijn plicht om ons te helpen een zo plezierige en stimulerende relatie mogelijk te maken. Ik word er blij en tevreden van als klanten zeggen dat mijn collega's bij SMC Consulting zijn bekwaam en delen graag hun kennis, en tegelijkertijd warm en vriendelijk. Dan weet ik ook dat onze projecten in alle opzichten succesvol zijn.

Emanuel Yazbeck

Ondernemer / SMC Consulting Senior partner en oprichter
Emmanuel Yazbeck- SMC Consulting Oprichter
Emmanuel Yazbeck- SMC Consulting Oprichter
0
specialisten
0
tevreden klanten
0
opgeleverde projecten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Focus

Wij richten ons op uw zakelijke behoeften en houden uw ROI in het vizier. We werken aan het bereiken van het gewenste resultaat terwijl we alle verstoringen wegwassen die in de weg staan.

Klant eerst

Wij stellen uw wensen en eisen boven alles en nog wat.

We streven ernaar om een ​​gezonde relatie met u op te bouwen door uw behoeften te identificeren en u de best mogelijke ervaring te bieden.

Korte leveringscycli

Door agile te werken, kunnen we frequent leveren en u op de hoogte houden van de voortgang. We leggen de nadruk op de interactie met de belanghebbenden en constante communicatie staat centraal.

Wij bezorgen

Dankzij ons model leveren wij de resultaten die u zoekt. Als klant hoeft u zich alleen maar te concentreren op uw zakelijke prioriteiten en niet op het managen van mensen. Onze missie is ervoor te zorgen dat u uw doelstellingen bereikt.

KLANTEN