SMC-advies

SMC Consulting is gespecialiseerd in Informatiebeveiliging, data Science en Analytics en Klantbinding. met een focus op de levering en de klant centraal. Ons aanbod is gericht op het bevorderen van het succes van onze klanten door de introductie van innovatie in de hele economische digitale keten. Gezien onze kennis van specifieke oplossingen en dankzij een geconsolideerde ervaring, bieden we zeer effectieve oplossingen aan de bedrijven in verschillende industriële sectoren.

Met meer dan 25 JAAR ervaring, het bedienen van grote ondernemingen en 112 KLANTEN we hebben een bewezen staat van dienst wat betreft prestaties, levering en het bieden van geluk en efficiëntie aan onze klanten.

ONZE ERVARING

Informatiebeveiliging - 25 jaar
Customer Engagement en Digital Marketing - 22 jaar
Data Science and Analytics - 10 jaar

EEN WOORD VAN ONZE OPRICHTER

Is het mogelijk creativiteit te combineren met structuur en veiligheid? Ja, ik ben ervan overtuigd dat dat zo is. Sinds onze start in 1995 hebben we voor zowel onze klanten als ons team aangetoond dat een IT-bedrijf zowel een betrouwbare leverancier als een stimulerende werkplek kan zijn. Er zit gewoon duurzaamheid in elk deel van ons denken.

Een groot deel van de langetermijnvisie betreft het koesteren van onze relaties. Ik ben enorm trots om te zeggen dat we dat altijd doen leveren op tijd. En we altijd leveren tegen de afgesproken prijs. Door een persoonlijke relatie, toegankelijkheid en toewijding aan klanten, wij zorgen ook voor de juiste dingen.

We werken voor grote klanten, maar we zullen nooit vergeten dat het de persoon is die het project leidt of ons heeft aangenomen die lijdt als we falen. In onze wereld kan dit niet gebeuren. In onze wereld zou het een verraad zijn van het vertrouwen dat we moeten koesteren. Tot nu toe zijn we geslaagd in al onze projecten gedurende ons 25-jarig bestaan. We willen dat de persoon die ons heeft ingeschakeld zich na zijn missie als een held voelt in zijn eigen organisatie.

Zowel jij als ik brengen een groot deel van ons leven door op het werk. Daarom zie ik het als mijn plicht om ons te helpen een zo plezierig mogelijke en stimulerende relatie te hebben. Het maakt me blij en tevreden als klanten zeggen dat mijn collega's bij SMC Consulting bekwaam zijn en hun kennis graag delen, en tegelijkertijd warm en vriendelijk. Dan weet ik ook dat onze projecten in alle opzichten succesvol zijn.

Emanuel Yazbeck

Ondernemer / SMC Consulting Senior Partner & oprichter
Emmanuel Yazbeck - oprichter van SMC Consulting
Emmanuel Yazbeck - oprichter van SMC Consulting
0
specialisten
0
tevreden klanten
0
Geleverde projecten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Focus

We richten ons op uw zakelijke behoeften en houden uw ROI in het zicht. We werken aan het bereiken van het gewenste resultaat terwijl we alle verstoringen wegnemen die in de weg staan.

Klant eerst

We stellen uw wensen en eisen voor op alles en nog wat.

We streven ernaar om gezonde relaties met u op te bouwen door uw behoeften te identificeren en u de best mogelijke ervaring te bieden.

Korte leveringscycli

Door agile te werken, kunnen we vaak leveren en u op de hoogte houden van de voortgang. We leggen de nadruk op de interacties van belanghebbenden en constante communicatie staat centraal.

Wij bezorgen

Dankzij ons model leveren we de resultaten die u zocht. Als klant hoeft u zich alleen te concentreren op uw zakelijke prioriteiten en niet op het managen van mensen. Onze missie is ervoor te zorgen dat u uw doelstellingen bereikt.

ONZE KLANTEN