SMC Consulting: Uitmuntendheid die uw succes stimuleert.

SMC Consulting

SMC Consulting is gespecialiseerd in Workflow ManagementData Science en Analytics en Klantbinding. met de focus op de levering en het centraal stellen van de klant. Ons aanbod is gericht op het bevorderen van het succes van onze klanten door de introductie van innovatie in de hele economische digitale keten. Gezien onze kennis van specifieke solutions en dankzij een geconsolideerde ervaring bieden wij zeer effectief solutions aan bedrijven in verschillende industriële sectoren.

Met meer dan 25 JAAR ervaringBij het bedienen van grote ondernemingen hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van prestaties, levering en het bieden van geluk en efficiëntie aan onze klanten.

Onze Ervaring

Workflow Management en bedrijfsprocesautomatisering - 25 jaar

Klantbetrokkenheid en digitale marketing - 22 jaar

Datawetenschap en -analyse - 10 jaar

SMC Consulting

Emanuel Yazbeck

SMC Consulting

Is het mogelijk om creativiteit te combineren met structuur en zekerheid? Ja, ik ben ervan overtuigd dat dit zo is. Sinds onze start in 1995 hebben wij voor zowel onze klanten als ons team aangetoond dat een IT-bedrijf zowel een betrouwbare leverancier als een stimulerende werkplek kan zijn. Er zit eenvoudigweg duurzaamheid in elk onderdeel van ons denken.

Een groot deel van de langetermijnvisie betreft het koesteren van onze relaties. Ik ben er enorm trots op dat we altijd op tijd leveren. En wij leveren altijd tegen de afgesproken prijs. Door een persoonlijke relatie, bereikbaarheid en betrokkenheid bij de klant zorgen wij bovendien voor de juiste zaken.

We werken voor grote klanten, maar we zullen nooit vergeten dat het de persoon is die het project leidt of ons heeft ingehuurd die lijdt als we falen. In onze wereld kan dit niet gebeuren. In onze wereld zou het verraad zijn aan het vertrouwen dat we moeten koesteren. Tot nu toe zijn we met al onze projecten geslaagd in ons 25-jarig bestaan. We willen dat de persoon die ons heeft ingeschakeld zich een held voelt in zijn eigen organisatie nadat de missie is voltooid.

Zowel jij als ik brengen een groot deel van ons leven door op het werk. Daarom zie ik het als mijn plicht om ons te helpen een zo plezierig en stimulerend mogelijke relatie te hebben. Het makeIk word blij en tevreden als klanten zeggen dat mijn collega's bij SMC Consulting zijn bekwaam en delen graag hun kennis, en tegelijkertijd warm en vriendelijk. Dan weet ik ook dat onze projecten in alle opzichten succesvol zijn.

specialisten

30

specialisten

tevreden klanten

112

tevreden klanten

opgeleverde projecten

315

opgeleverde projecten

Waarom Kies ons

SMC Consulting
SMC Consulting

Focus

Wij richten ons op uw zakelijke behoeften en houden uw ROI in het vizier. We werken aan het bereiken van het gewenste resultaat terwijl we alle verstoringen wegwassen die in de weg staan.

SMC Consulting

Klant eerst

Wij stellen uw wensen en eisen boven alles en nog wat.

We streven ernaar om een ​​gezonde relatie met u op te bouwen door uw behoeften te identificeren en u de best mogelijke ervaring te bieden.

SMC Consulting

Korte leveringscycli

Door agile te werken, kunnen we frequent leveren en u op de hoogte houden van de voortgang. We leggen de nadruk op de interactie met de belanghebbenden en constante communicatie staat centraal.

SMC Consulting

Wij bezorgen

Dankzij ons model leveren wij de resultaten waar u naar op zoek bent. Als klant hoeft u zich alleen te concentreren op uw zakelijke prioriteiten en niet op het aansturen van mensen. Onze missie is om make zeker dat u uw doelstellingen bereikt.

Contact

Ervaringen

SMC Consulting Reageerde ter plaatse op onze behoeften. Zij konden ons voorzien van de solutions die we nodig hadden, met inachtneming van de tijdsdruk en het budget. Hun proof of concept was een demonstratie van hun capaciteiten. Het eindresultaat was een drievoudige ROI! Wij willen hen bedanken voor hun harde werk en toewijding. Wij zijn blij om weer met hen samen te werken.

SMC Consulting

Jean-Pierre Van Wayenberge

Voorzitter - Rand Consulting

Uitvoerend VP – Banksys

Maker van Proton E-wallet

SMC Consulting op tijd geleverd en voldoet aan de specificaties. Het project waar ze samen met ons aan hebben gewerkt, ging over applicatiebeveiliging. Door een duidelijk beveiligingskader op te zetten, stond hun benadering van het beveiligingsaspect van ons project onze ontwikkelingssnelheid niet in de weg, maar stelde ons integendeel in staat om het hele proces te versnellen.

SMC Consulting

STEFAAN VANDERHEYDEN

Senior projectmanager – MLOZ

Werken met SMC Consulting was een prettige ervaring. Vanaf de ideevormingssessie tot en met de afsluiting van het project verliep de interactie vloeiend. Hoewel we een doel moesten bereiken, waren de vereisten dynamisch en bleef het SMC-team ons tegemoet komen. Ze waren erg wendbaar en dit is wat we zochten. In één zin: ze hebben ons geholpen onze digitale transformatie versneld door te voeren

SMC Consulting

ERIK CUVELIER

CIO – Thalys

Bestuurslid – Koopol

Onze Klanten

Contact