U bent hier:

Consulting / Integratie / Opleiding / Ondersteuning

monday.com

SMC Consulting, Uw gecertificeerd monday.com Partner

monday.com geeft uw bedrijf het concurrentievoordeel dat het verdient! Met monday.com software, SMC Consulting ondersteunt u bij projectmanagement, procesoptimalisatie, taakbeheer, realtime samenwerking en workflowautomatisering

Gecertificeerde partners van

SMC Consulting maandag
monday.com
Ontdek de kracht van monday.com Met SMC Consulting

Discover de kracht van monday.com Met SMC Consulting

monday.com is software voor teambeheer. In het snelle tempo van vandaag digitale tijdperk, is het hebben van de juiste partner en hulpmiddelen essentieel om uw team productief en efficiënt te houden.

Laten we u kennis laten maken met de alles-in-één samenwerkingstool monday.com Work OS: veel meer dan alleen een tool, het is een werkbesturingssysteem waarmee u de voortgang van taken in realtime kunt volgen, samenwerking tussen teams kunt vergemakkelijken, resourcebeheer kunt optimaliseren, uw marketingcampagnes kunt beheren, uw publicatiekalender kunt orkestreren en houdt toezicht op uw taken en planningen. Bovendien, monday.com app blinkt ook uit in klantrelatiebeheer, aanbod CRM functies om uw verkoop en klantinteracties te optimaliseren! Maar hoe kun je make het maximale uit de mogelijkheden van dit revolutionaire platform halen? Dat is waar SMC Consulting komt binnen. Als integrator en gecertificeerde zilveren partner van monday.com software zijn wij uw strategische bondgenoot om deze oplossing aan te passen aan uw specifieke behoeften. We bieden uitgebreide expertise, van onboarding en implementatie tot training, zodat u in realtime kunt samenwerken, processen kunt automatiseren en make weloverwogen beslissingen met dynamische dashboards.

Verbeter uw samenwerking en verbeter de manier waarop u werkt monday.com gereedschap en SMC Consulting. Uw succes is onze prioriteit. Neem contact met ons op en ontdek hoe u uw manier van werken radicaal kunt veranderen.

Gratis studie van uw project en geheel vrijblijvend.

monday.com worden ruim 180,000 klanten verleid door een innovatief platform

Discover de verschillende toepassingen
monday.com Werk besturingssysteem

monday.com

monday.com werkmanagement

Work Management is de ultieme oplossing voor het beheren van projecten, taken en samenwerking in het bedrijfsleven. Met intuïtieve dashboards, Kanban-, Gantt- en kalenderweergaven biedt het uitzonderlijke flexibiliteit om de projectvoortgang bij te houden, verantwoordelijkheden toe te wijzen, prioriteiten te stellen en deadlines te beheren. Het is de tool bij uitstek voor teams die op zoek zijn naar flexibel projectmanagement en naadloze coördinatie.

monday.com

monday.com verkoop CRM

De verkopen CRM sector is speciaal ontworpen voor verkoopteams. Het vereenvoudigt het beheer van leads, kansen en verkopen door gegevens op één plek te verenigen. Rapportage- en automatiseringstools verbeteren de efficiëntie van verkoopteams, terwijl integratie met andere tools het volledige beheer van de klantlevenscyclus mogelijk maakt.

monday.com

monday.com DEV

DEV is voor ontwikkelteams en IT-professionals. Het vergemakkelijkt projectplanning, resourcebeheer en het volgen van bugs. Integratie met de meest voorkomende ontwikkeltools zorgt voor een naadloze samenwerking tussen ontwikkelaars, testteams en belanghebbenden. Met monday.com DEV worden IT-projecten sneller en efficiënter opgeleverd.

monday.com

monday.com een totaaloplossing , afgestemd op uw zakelijke behoeften

monday.com software, een complete oplossing
afgestemd op uw zakelijke behoeften

monday.com

SMC Consulting - een gecertificeerd monday.com agentschap

SMC Consulting onderscheidt zich door u een scala aan diensten op maat aan te bieden, waaronder de configuratie van uw borden, de ontwikkeling van dashboards op maat, maar ook het creëren van automatiseringen en de integratie van monday.com software binnen uw bedrijfsecosysteem. Onze experts begeleiden u bij elke stap, van het eerste advies tot de implementatie, en zorgen voor een integratie die perfect is afgestemd op uw behoeften.

 

Bovendien zorgen onze uitgebreide training en toegewijde ondersteuning ervoor dat u gemakkelijk kunt leren en voortdurende ondersteuning krijgt. Met SMC Consulting, profiteert u van uitgebreide diensten, ontworpen om de efficiëntie van uw monday.com softwaregebruik.

Vaak Gevraagde vraag

monday.com is een werkbesturingssysteem (Work OS) waarmee teams hun eigen werk-apps kunnen maken om projecten, processen en workflows te starten. Het vergemakkelijkt samenwerking, projectbeheer en taakcoördinatie in realtime.

Als gecertificeerd zilver monday.com partners SMC Consulting biedt een breed scala aan diensten, van initiële installatie tot continue optimalisatie. Met onze expertise zorgen wij voor een naadloze integratie van monday.com binnen uw bedrijf. Bovendien kunt u dankzij onze doelgerichte aanpak onnodige licentiekosten vermijden, zodat u verstandig investeert in deze krachtige projectmanagementoplossing.”

monday.com biedt tal van voordelen, zoals realtime samenwerking, krachtige automatiseringen, volledig inzicht in projecten en de mogelijkheid om elke workflow aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Ja, monday.com is ontworpen om flexibel te zijn en past zich aan vele sectoren aan, van marketing, productie, gemeenschappen, ziekenhuizen, verkoop, human resources en meer. Dankzij het aanpassingsvermogen kan elk bedrijf het platform configureren volgens zijn specifieke behoeften.

monday.com biedt een breed scala aan toepassingen die direct kunnen worden aangesloten. Als bepaalde tools of functies echter ontbreken, hebben we de mogelijkheid om deze te integreren, zolang ze maar over een API beschikken.

Absoluut! Onze inzet houdt niet op na de installatie. Wij bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt monday.com.

monday.com onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, krachtige automatiseringen en gebruiksvriendelijke interface. De unieke ‘Work OS’-aanpak makeHet is aanpasbaar aan vrijwel elke zakelijke behoefte, in tegenstelling tot andere tools die mogelijk een beperkte reikwijdte of functionaliteit hebben.

De kosten kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, uw specifieke behoeften en de diensten die u kiest. Voor een nauwkeurige offerte kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Ervaringen