U bent hier:

Multi-channel prospectie / Bewezen methodologieën / Verbeterde verkoopprestaties

Multi-channel prospectie / Bewezen methodologieën / Verbeterde verkoopprestaties

Geef uw verkoopprospectie een boost met Cadence​

Geef uw verkoopprospectie een boost met Cadence By Ringover

Dompel jezelf onder in de wereld van Cadence, de tool voor verkoopprospectie van ringoveren de manier waarop u verkoopt radicaal transformeren. Als gecertificeerd partner van Ringover solutions, SMC Consulting biedt u een multi-channel tool die het prospectieproces voor uw verkoopteam stroomlijnt, organiseert en automatiseert.

Gecertificeerd partner van Ringover

Geef uw verkoopprospectie een boost met Cadence​
Optimalisatie van verkoopprocessen met Cadence

Optimalisatie van verkoopprocessen met Cadence

Met als doel de operationele efficiëntie van uw bedrijf te transformeren, SMC Consulting cadeautjes Cadence, een revolutionair platform dat het beheer van verkoopprospectie opnieuw uitvindt. Cadence is de strategische bondgenoot die ervoor zorgt dat 100% van uw prospects de aandacht krijgen die ze nodig hebben, dankzij volledig geautomatiseerde opvolgings- en opvolgingsprocessen. Deze systematische workflowoptimalisatie bevrijdt uw teams van administratieve lasten, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het opbouwen van betekenisvolle klantrelaties en het sluiten van verkopen.

Cadence's intuïtieve interface is ontworpen om een ​​eenvoudige en soepele gebruikerservaring te bieden. Het biedt een gecentraliseerd platform waarop automatisch takenlijsten worden gegenereerd, zodat verkopers elke dag met een duidelijk en gedetailleerd actieplan aankomen. Naadloze integratie met CRM systemen en cloudtelefonie solutions maakt directe toegang tot kritieke gegevens mogelijk, waardoor een persoonlijke en consistente benadering van elke klantinteractie wordt gegarandeerd.

Cadence by Ringover is niet zomaar een hulpmiddel in het technologische arsenaal van uw bedrijf, het is een digitale transformatie van verkoopprospectie. Het levert volledige zichtbaarheid, realtime inzichten en de kracht van automatisering die de teamproductiviteit naar nieuwe hoogten tilt. Met Cadence, SMC Consulting nodigt u uit om opnieuw te ontdekken wat eenvoud en efficiëntie werkelijk betekenen bij verkoopprospectie.

Multi-channel en gepersonaliseerde communicatie

Multi-channel en gepersonaliseerde communicatie

Cadence stelt u in staat uw prospects sneller te bereiken door het meest geschikte en ontvankelijke communicatiekanaal voor hun specifieke profiel te selecteren. Of het nu gaat om telefoontjes, e-mails of sms-berichten, elk bericht wordt zorgvuldig gekalibreerd om weerklank te vinden bij de ontvanger, rekening houdend met hun positie en branche, waardoor een geoptimaliseerd responspercentage wordt gegarandeerd.

met Cadence's multi-channel prospectie, geen enkele prospect blijft achter. Elk contact wordt systematisch bijgehouden en aanpasbare semi-automatische berichten zorgen ervoor dat de communicatie op gang blijft, terwijl het persoonlijke tintje behouden blijft. Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat uw boodschap altijd met de grootst mogelijke efficiëntie zijn doel bereikt.

Cadence stopt daar niet; Het stroomlijnt het prospectieproces door beproefde reeksen in te stellen die elk teamlid naar de rang van toppresteerder stuwen. Vooraf ontworpen berichtsjablonen voor e-mail en sms make het is gemakkelijk om nieuwe medewerkers aan te nemen en ze snel klaar te stomen voor succes. Met SMC Consulting en CadenceOntdek verkoopprospectie zonder grenzen, waar snelheid, nauwkeurigheid en personalisatie de deuren openen naar ongekende resultaten.

Benut de efficiëntie van uw team met Cadence

SMC Consulting voorziet u van Cadence, een krachtig hulpmiddel om de prestaties van uw verkoopteams met ongeëvenaarde precisie te beheren en te verfijnen. Of uw medewerkers nu op kantoor of op afstand werken, Cadence biedt volledige transparantie in hun activiteitenniveau met realtime prestatiestatistieken. Dankzij deze onmiddellijke zichtbaarheid kunt u de effectiviteit van uw prospectiestrategieën evalueren en make gerichte verbeteringen in slechts een paar klikken.

met Cadencekrijgt u gedetailleerde statistieken, zowel globaal als individueel, die een nauwkeurig beeld schetsen van de prestaties en output van elk teamlid. Dit betekent dat u snel uitmuntende gebieden en gebieden voor verbetering kunt identificeren en de manier van werken dienovereenkomstig kunt aanpassen om de algehele efficiëntie te maximaliseren.

CadenceMet de ingebouwde A/B-testtool kunt u een stap verder gaan door verschillende prospectiesequenties te testen en te vergelijken om de meest effectieve aanpak te bepalen. Als gevolg hiervan kunt u uw prospectiemethoden voortdurend verfijnen om ervoor te zorgen dat uw teams niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen, waardoor uw bedrijfsresultaten naar nieuwe hoogten worden gestuwd.

Cadence's must-have
voordelen

Uniforme prospectie

Uniforme prospectie

Uniforme prospectie

Cadence centraliseert het beheer van verschillende prospectiekanalen in één enkele tool voor een consistente en geïntegreerde aanpak.
Bewezen sequenties

Bewezen sequenties

Bewezen sequenties

Het platform biedt gestandaardiseerde prospectiemethoden, waarvan hun effectiviteit is bewezen en die optimale resultaten garanderen.
Teamoriëntatie

Teamoriëntatie

Teamoriëntatie

Het geeft verkopers duidelijke aanwijzingen en beschrijft precies de stappen in hun verkoopproces.
CRM Synchronisatie

CRM Synchronisatie

CRM Synchronisatie

Cadence naadloos te integreren met bestaande CRM, waardoor automatische, realtime gegevensupdates mogelijk zijn.
Geautomatiseerd taakbeheer

Geautomatiseerd taakbeheer

Geautomatiseerd taakbeheer

Cadence vermindert handmatige taken, waardoor teams zich kunnen concentreren op acties met toegevoegde waarde.
Versneld contact

Versneld contact

Versneld contact

Cadence verhoogt het responspercentage doordat teams op een strategische, gepersonaliseerde manier prospects kunnen bereiken.
Prestatie monitoring

Prestatie monitoring

Prestatie monitoring

Activiteitsindicatoren en statistieken bieden realtime inzicht in de prestaties van prospectiesequenties.
Real-time monitoring

Real-time monitoring

Realtime monitoring

De oplossing biedt direct inzicht in de activiteiten van verkopers, zowel op locatie als thuiswerken.
Continue optimalisatie

Continue optimalisatie

Continue optimalisatie

Met A/B-testfunctionaliteit kunnen teams hun prospectiestrategieën voortdurend verfijnen en optimaliseren.
Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

Cadence harmonieert met cloudtelefonie en andere alledaagse tools voor een soepele overgang en efficiënt gebruik.

Ringover, de SaaS oplossing die al door meer dan 10,000 klanten

betaalplug
sogelink
mout
stadsscooter
talent.io

Ga op onderzoek uit Cadence, de ultieme tool voor verkoopprospectie

Als voorkeurspartner van Cadence By Ringover, SMC Consulting wordt uw gids om uit te blinken in multi-channel verkoopprospectie, uw verkoopactiviteiten te optimaliseren en uw resultaten te maximaliseren. Bekijk een gepersonaliseerde demo om te zien hoe Cadence kan een revolutie teweegbrengen in uw prospectie en de productiviteit van uw verkoopteams naar een hoger niveau tillen.