U bent hier:

Wervingspijplijn / Onboardingproces / Ontwikkeling en training /

Welzijn van medewerkers

Wervingspijplijn / Onboardingproces / Ontwikkeling en training /

Welzijn van medewerkers

maandag verkoop CRM

HR Software Excellence: Transformeer werving en personeelszaken met monday.com

HR-software zorgt voor een revolutie in uw rekruterings- en personeelsbeheerproces. SMC Consulting begeleidt je, van het werven van kandidaten tot de onboarding, waardoor elke stap van uw HR-proces wordt geoptimaliseerd.

Gecertificeerde partners van

SMC Consulting maandag
maandag verkoop CRM
Werving en HR

monday.com, de essentiële HR- en rekruteringstool voorHuman Resources-professionals

Werving en HR

In de dynamische wereld van Human Resources Software, waar elke kandidaat uniek is en elke aanwerving cruciaal is, is het hebben van de juiste tools van cruciaal belang. De uitdagingen van modern rekruterings- en HR-management vereisen een zorgvuldige planning, nauwkeurige implementatie en een ongeëvenaard reactievermogen. Dat is waar monday.com, de HR-software en rekruteringstool bij uitstek, komt in beeld. De functies, waaronder systemen voor het volgen van kandidaten, zijn specifiek ontworpen voor het vakgebied Human Resources.

Als gecertificeerd monday.com partners SMC Consulting biedt u een oplossing op maat voor al uw HR-behoeften. Onze expertise op het gebied van monday.com configuratie en integratie zorgen voor een platform dat aan uw behoeften voldoet en de efficiëntie van uw afdeling maximaliseert.

Onze oplossing omvat functies zoals formulieren om feedback van medewerkers te verzamelen, dashboards met geïntegreerde volgsystemen voor sollicitanten, opleidingsplannen en automatiseringen om processen te stroomlijnen. Deze tools zijn ontworpen om uw HR-processen te vereenvoudigen en te automatiseren, handmatige taken te minimaliseren en een naadloze samenwerking binnen uw team te bevorderen.

met monday.comkrijgt u een compleet beeld van uw HR-afdeling, waardoor managers en HR-leiders de voortgang kunnen volgen, talent kunnen beheren en strategieën kunnen aanpassen op basis van de bedrijfsbehoeften. Door te kiezen voor de monday.com oplossing in samenwerking met SMC Consulting, investeert u in een krachtig platform en een bewezen strategie om uw HR-afdeling naar nieuwe hoogten te tillen.

Rekruteer het beste talent met monday.com

Werving en HR 1

In het huidige competitieve landschap is het werven van toptalent van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. Met monday.comHR-afdelingen beschikken over een krachtig instrument om hun rekruteringsproces te transformeren. Met ingebouwde systemen voor het volgen van sollicitanten wordt elke stap van het traject van een kandidaat, van het indienen van een sollicitatie tot aanwerving, duidelijk in kaart gebracht en met slechts een paar klikken toegankelijk. Deze HR- en rekruteringstool biedt volledig inzicht in kandidaten, waardoor recruiters zich kunnen concentreren op het identificeren en engageren van de meest gekwalificeerde kandidaten, inclusief automatische herinneringen.

Een van de monday.comDe sterke punten van het bedrijf zijn het vermogen om alle relevante informatie te centraliseren. Recruiters kunnen sollicitaties eenvoudig sorteren, filteren en evalueren, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste informatie. Bovendien, met eenvoudige integraties met andere platforms en tools, monday.com zorgt voor een perfecte synchronisatie tussen de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij rekrutering, of het nu gaat om de personeelsafdeling, managers of trainers.

monday.comDe samenwerkingsfuncties van het bedrijf versterken ook de interne communicatie. Teams kunnen in realtime feedback, beoordelingen en evaluaties over elke kandidaat delen, zodat er niets verloren gaat bij het overbrengen van cruciale informatie. Deze transparantie zorgt ook voor een snelle en geïnformeerde besluitvorming.

Daarnaast, monday.comDankzij de aanpasbare functies kunnen bedrijven workflows creëren die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften, of het nu gaat om het onboarden van nieuwe medewerkers, training of prestatiebeoordelingen. Door al deze voordelen te combineren, monday.com is gepositioneerd als de ideale partner voor bedrijven die hun rekruteringsproces willen optimaliseren en blijvend succes bij het verwerven van talent willen garanderen.

Werving en HR 1
Maandag werkstroom

Optimaliseer het beheer van professionele training met monday.com

Maandag werkstroom

In een wereld waar de technologische evolutie en professionele vaardigheden in een razend tempo veranderen, is het garanderen van constante en relevante training voor uw medewerkers een noodzaak geworden. De monday.com work OS is de perfecte oplossing om deze dynamiek te orkestreren. Dankzij de intuïtieve functies krijgt u niet alleen een gedetailleerd overzicht van de lopende trainingsprogramma's, maar kunt u ook de voortgang van elke medewerker nauwlettend in de gaten houden. Elke training wordt vastgelegd met nauwkeurige details zoals de trainer, de gegeven modules, de duur en de feedback van de deelnemers. Managers hebben ook de mogelijkheid om doelen te stellen, herinneringen in te plannen en evaluaties na de training te automatiseren. Realtime meldingen zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van updates en dat niets over het hoofd wordt gezien. Het platform bevordert ook de interactie en samenwerking tussen werknemers, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie, bronnen en best practices te delen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, monday.com transformeert training van een lastige taak in een soepel, efficiënt en collaboratief proces, waardoor elk teamlid is toegerust om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Alle functionaliteiten nodig voor je HR-teams

Pictogram 91

Wervingspijplijn

Wervingspijplijn

met monday.com, beheer uw rekruteringsproces soepel en efficiënt. Organiseer uw vacatures, sorteer sollicitaties en plan sollicitatiegesprekken, allemaal vanaf één platform. Zie in één oogopslag waar elke kandidaat zich bevindt in het wervingsproces en zorg ervoor dat elke stap nauwkeurig wordt gevolgd.
Pictogram 92

Aanvrager volgen

Aanvrager volgen

Het volgen van aanvragers is vereenvoudigd met monday.com. Make Zorg ervoor dat elke kandidaat een reactie ontvangt, plan herinneringen voor sollicitatiegesprekken en houd een overzichtelijke database met kandidaat-informatie bij. Opmerkingen en aantekeningen kunnen rechtstreeks aan het profiel van de kandidaat worden toegevoegd, zodat uw HR-team kan samenwerken make geinformeerde keuzes.
Iocn 94

Sjabloon voor werknemersinformatie

Sjabloon voor werknemersinformatie

Creëer een volledige en veilige database voor elke medewerker. Bewaar essentiële informatie, zoals contactgegevens, arbeidsverleden, vaardigheden en certificeringen. Met aanpasbare velden kunt u de database afstemmen op uw exacte zakelijke behoeften.
Pictogram 95

Verlofverzoeken

Verlofverzoeken

Het beheer van verlofaanvragen wordt transparant gemaakt met monday.com. Medewerkers kunnen hun verzoeken rechtstreeks via het platform indienen en managers kunnen hun verzoeken goedkeuren, weigeren of om aanvullende informatie vragen. Afwezigheden worden dan automatisch geïntegreerd in de teamkalender.
pictogram 94

Functioneringsgesprekken

Functioneringsgesprekken

Houd de prestatiebeoordelingen van uw medewerkers op een georganiseerde manier bij. Plan regelmatige beoordelingen, verzamel feedback uit meerdere bronnen en stel duidelijke doelen voor de toekomst. Managers en medewerkers kunnen samenwerken om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden behaald en dat professionele ontwikkeling prioriteit krijgt.
pictogram 92

Onboarding proces

Onboarding proces

Onboarding is de sleutel tot het succes van nieuwe medewerkers. Met monday.com, maak gepersonaliseerde onboarding-takenlijsten voor elk nieuw lid, make Zorg ervoor dat alle stappen zijn voltooid en bied nieuwkomers een warm welkom.
Pictogram 91

Welzijn van medewerkers

Welzijn van medewerkers

Het belang van het welzijn van werknemers kan niet worden onderschat. Met monday.com, voer regelmatig welzijnsenquêtes uit, ontvang anonieme feedback en identificeer gebieden voor verbetering. Creëer een bedrijfscultuur waarin elke medewerker zich gewaardeerd en verzorgd voelt.

Integreren alle HR- en werving gereedschap dat je nodig hebt

Ze vertrouw ons

Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Nazara
O YO
Freshworks
Freshworks

Een gepersonaliseerde monday.com demo met een SMC Consulting expert voor uw HR-teams?

Integreren monday.com in uw HR-processen en zorg voor optimaal talentmanagement, een betere coördinatie van de rekrutering en een betere samenwerking binnen uw HR-team.