U bent hier:

Marketingkalender / Campagnebeheer / Branding / Sociale media

Marketing automatiseringssoftware

Marketingautomatiseringssoftware van monday.com

Met Marketing Automation-software maximaliseert u de efficiëntie van uw processen, van idee tot levering! SMC Consulting ondersteunt u bij het behalen van uw marketingdoelstellingen.

Gecertificeerde partners van

Marketing automatiseringssoftware
Marketing automatiseringssoftware

monday.com de belangrijkste troef voor marketing afdelingen

Marketing automatiseringssoftware

In het dynamische en steeds veranderende landschap van digitale marketing telt elk detail, is elke seconde kostbaar en moet elke hulpbron optimaal worden gebruikt. De huidige marketinguitdagingen vereisen niet alleen strategische planning, maar ook een soepele uitvoering en constante evaluatie. Om deze uitdagingen te overwinnen, monday.com, met zijn vermogen om effectief te bieden project management en naadloze samenwerking is een essentieel hulpmiddel geworden voor moderne marketingteams.

Als gecertificeerd partner van monday.com, SMC Consulting biedt u marketingautomatiseringssoftware die perfect aansluit bij uw behoeften. Met diepgaande expertise in monday.com integratie en maatwerk streven wij ernaar u marketingbeheersoftware te bieden die zich aanpast aan uw specifieke behoeften, terwijl efficiëntie en productiviteit worden gegarandeerd.

Onze oplossing biedt een groot aantal functies, zoals formulieren voor snelle aanvragen en goedkeuringen, dashboards voor het nauwkeurig volgen van campagnes, gesynchroniseerde contentkalenders en marketingautomatiseringen. Deze tools zijn ontworpen om u te helpen uw processen te stroomlijnen en te automatiseren, handmatig werk te verminderen en een soepele communicatie tussen uw teams te garanderen.

Daarnaast, monday.com biedt een duidelijk overzicht van al uw marketingprojecten, waardoor managers en leidinggevenden de werkzaamheden nauwlettend in de gaten kunnen houden en de strategieën hierop kunnen afstemmen. Door te kiezen voor de monday.com oplossing met SMC Consultinginvesteert u niet alleen in een tool, maar ook in een alomvattende strategie die uw marketingafdeling naar nieuwe hoogten van efficiëntie en succes zal stuwen.

Stimuleer de samenwerking van marketingteams met monday.com

Marketing automatiseringssoftware

Teamsamenwerking is een essentieel element voor marketingteams. Met monday.combevordert het platform realtime samenwerking, waardoor teamleden naadloos kunnen werken. Door het creëren van gedeelde werkruimtes kunnen teams ideeën uitwisselen, projecten bespreken, bestanden delen en feedback geven, waardoor creativiteit wordt aangewakkerd en de interne communicatie wordt versterkt.

Marketing automatiseringssoftware

Deze optimalisatie van de samenwerking bevordert de synergie tussen teams. Vloeiende uitwisseling van ideeën en snelle probleemoplossing verbeteren zowel de creativiteit als de productiviteit. monday.com biedt een platform voor naadloze samenwerking, waardoor marketingteams kunnen samenwerken om gemeenschappelijke doelen effectief te bereiken.

Marketing automatiseringssoftware

Visualiseer uw marketingcampagnes met duidelijkheid en efficiëntie

Marketing automatiseringssoftware

De dashboards aangeboden door monday.com bieden een duidelijk en effectief beeld voor marketeers, vooral het Gantt-diagram. Dit laatste is een essentieel hulpmiddel voor de visuele weergave van de duur van marketingcampagnes en biedt een gedetailleerd en georganiseerd beeld van de evolutie van campagneplannen. Het interactieve aspect zorgt voor eenvoudig beheer en de mogelijkheid om elementen direct aan te passen voor een proactieve planning.

De monday.com Het managementplatform gaat nog een stap verder door gediversifieerde bestuursweergaven te bieden en een visualisatie te bieden die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van marketeers. De verschillende weergaven zorgen niet alleen voor een duidelijke weergave van deadlines met Gantt, maar ook voor een diepgaande analyse van budgetten, kanalen en teams via aanpasbare grafieken.

Deze functies aangeboden door monday.com bieden een holistische kijk op marketingcampagnes, waardoor marketeers hun projecten beter kunnen begrijpen, organiseren en beheren en geïnformeerd kunnen promoten besluitvorming en proactief beheer voor optimale marketingstrategieën.

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor uw marketing projecten

Pictogram 95

Taakregistratie en projectbeheer

Taakregistratie en projectbeheer

monday.com biedt uitgebreide taakregistratie, waardoor marketingteams de mijlpalen van hun projecten kunnen plannen, toewijzen en volgen. Marketeers kunnen bijvoorbeeld dashboards maken om de voortgang van specifieke campagnes bij te houden, taken toe te wijzen aan teamleden en deadlines te stellen. Ze kunnen ook aangepaste kolommen gebruiken om prioriteiten, statussen en opmerkingen te bekijken.
Pictogram 96

Evenement management

Evenement management

Optimaliseer uw evenementenbeheer met monday.com. Met ons platform kunt u van begin tot eind uw evenementen efficiënt plannen en organiseren. Maak aangepaste formulieren om inzendingen vast te leggen, feedback te verzamelen via enquêtes en het succes van elke sessie te evalueren. monday.com vereenvoudigt uw evenementenbeheer door flexibele en aanpasbare tools aan te bieden waarmee u succesvolle evenementen kunt organiseren.
Pictogram 97

Contentkalender

Contentkalender

Krijg een duidelijk beeld van jouw contentstrategie met monday.com's speciale kalender. Consolideer al uw aankomende inhoud in één ruimte, geordend op kanaal, type, prioriteit en releasedatum. Met deze functie kunt u op koers blijven met uw redactionele planning, waardoor u verzekerd bent van een globale visie voor een vereenvoudigd en efficiënt beheer van uw inhoud.
pictogram 98

Campagneplanning

Campagneplanning

Vereenvoudig de planning van uw marketingcampagnes met het speciale bestuur van monday.com. Met een uitgebreid dashboard kunt u elke campagne van A tot Z plannen, terwijl u een volledig overzicht behoudt van essentiële details zoals status, kosten, impact en nog veel meer. Alle campagneverzoeken, of ze nu handmatig worden toegevoegd of via een speciaal formulier, komen hier samen voor een geoptimaliseerd beheer door het verantwoordelijke team.
Pictogram 102

Campagnetracking

Campagnetracking

De monday.com Met Work OS kunt u ook de prestaties van uw marketingcampagnes volgen. De campagneprestatietabel geeft u een duidelijk overzicht van cruciale gegevens. Houd vertoningen, klikken en meer bij, terwijl u eenvoudig gegevens uit uw Facebook-advertentiecampagnes integreert voor diepgaande analyses. Dankzij deze naadloze verbinding tussen de twee platforms is dat mogelijk make beter geïnformeerde beslissingen om de effectiviteit van uw marketingstrategieën te maximaliseren.
Pictogram 101

Asset Management

Asset Management

Make het is eenvoudig om uw digitale activa te beheren monday.com's speciale functionaliteit. Consolideer, organiseer en deel al uw digitale marketingmiddelen vanaf één centrale locatie. Met dit platform kunt u bestanden bekijken in de context van uw werk, waardoor de samenwerking tussen interne en externe belanghebbenden wordt bevorderd.
Pictogram 100

Annotaties

Annotaties

Optimaliseer het goedkeuringsproces door vertragingen te verminderen met de live annotatietool. Vereenvoudig iteraties door contextuele feedback rechtstreeks op uw bestanden aan te bieden, waardoor naadloze communicatie met alle belanghebbenden via updates en meldingen mogelijk wordt.
Pictogram 99

Versiebeheer van bestanden

Versiebeheer van bestanden

Behoud voortdurend inzicht in bestandswijzigingen door op de hoogte te blijven van de nieuwste releases. Houd de bestandsgeschiedenis bij die verband houdt met uw taken en projecten, van de nieuwste tot de oudste. Pas versies aan door wijzigingen toe te voegen of te verwijderen, bekijk voorbeelden, download en voeg annotaties rechtstreeks in bestanden toe voor soepele uitwisselingen en snelle feedback.
Pictogram 104

Marketingautomatiseringen

Marketingautomatiseringen

Richt uw inspanningen opnieuw op de kernmarketingtaken. Vereenvoudig en versnel repetitief werk met aangepaste automatiseringen. Maak tijd vrij voor uw teams door de efficiëntie van marketingprocessen te verbeteren, zodat ze zich kunnen concentreren op activiteiten met een hogere toegevoegde waarde.
pictogram 105

Inhoudsverzoeken

Inhoudsverzoeken

Centraliseer en organiseer creatieve verzoeken binnen uw team met behulp van een aangepast formulier. Deel dit formulier met belanghebbenden om ontwerpers te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om inhoudselementen zoals video's, banners of ander materiaal te ontwikkelen.

Integreren alle marketing gereedschap dat je nodig hebt

Ze vertrouw ons

Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Nazara
O YO
Freshworks
Freshworks

Vraag een gepersonaliseerde monday.com demo met een SMC Consulting expert

Als gecertificeerd partner monday.com Work OS, wij ondersteunen u voor al uw project management, taakbeheer en operationele beheerbehoeften.