monday.com en SMC Consulting Partner

monday.com & SMC Consulting: Werkstroom Solutions in Frankrijk & Benelux

PARIJS & TEL AVIV, ISRAËL — 06 juni 2023 - monday.com, een werkbesturingssysteem (Work OS) waar organisaties van elke omvang de tools en processen kunnen creëren die ze nodig hebben om elk aspect van hun werk te beheren en SMC Consulting, een leider in het ondersteunen van de digitale transformatie van bedrijven in Europa, heeft vandaag een partnerschap aangekondigd om meer teams in de regio Frankrijk en de Benelux te voorzien van maatwerk workflow management solutions. Beide bedrijven gaan samenwerken om dit aan te bieden workflow management solutions in Frankrijk en de Benelux.

Met dit partnerschap SMC Consulting zullen hun klanten de mogelijkheid bieden om hun digitale transformatietrajecten te versnellen monday.com Werk met OS en bied ze de tools om de efficiëntie te verbeteren en hun zakelijke doelen te bereiken. SMC Consulting helpt bedrijven om hun bedrijfs-, verkoop- en ondersteuningsworkflows te stroomlijnen naast hun behoeften op het gebied van projectbeheer in de digitale ruimte.

De monday.com platform is een flexibel no-code-low-code platform dat empowerHiermee kunnen teams hun eigen workflows bouwen en hun processen en projecten allemaal op één plek volgen. monday.com levert op elk aspect van projectmanagement, HR, ITSM en verschillende bedrijfsprocessen die een bedrijf nodig heeft om workflows te stroomlijnen. Samen, SMC Consulting en monday.com verder zal uitbreiden monday.com's Work OS-ecosysteem en SMC Consulting zal zijn uitgebreide netwerk uitnodigen om te profiteren van het flexibele platform en verschillende applicaties toevoegen aan zijn apps-community.

“We zijn verheugd om samen te werken met monday.com en hun innovatie naar meer ondernemingen brengen, waardoor meer teams het platform naadloos kunnen implementeren en integreren in hun bedrijf”, zegt Emmanuel Yazbeck, Executive Partner en oprichter bij SMC Consulting. “Nu veel bedrijven op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun efficiëntie te stroomlijnen en meer te digitaliseren, monday.com's intuïtieve platform biedt onze klanten een naadloze acceptatie-ervaring en de mogelijkheid om werkprocessen op te bouwen op basis van hun behoeften."
"Door deze samenwerking vergroten we ons bereik in Frankrijk en de Benelux en in meer sectoren, van IT tot Finance", zegt Guy Hirsch, EMEA Partnerships Regional Director bij monday.com. “We zijn verheugd om de diepgaande branche-expertise van SMC in de regio te combineren monday.com's innovatieve technologie voor bedrijven om meer omvattend te zijn solutions Dat zal hun bedrijf optimaliseren en hen in staat stellen uitstekende klantenservice en groei te leveren.”

Over SMC Consulting

SMC Consulting specialiseert in Informatiebeveiligingdata Science en Analytics en IT Solutions met de focus op de levering en het centraal stellen van de klant. Ons aanbod is gericht op het bevorderen van het succes van onze klanten door de introductie van innovatie in de hele economische digitale keten. Gezien onze kennis van specifieke solutions en dankzij een geconsolideerde ervaring bieden wij zeer effectief solutions aan bedrijven in verschillende industriële sectoren. Met meer dan 30 JAAR ervaring, het bedienen van grote ondernemingen en honderden KLANTEN we hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van prestaties, levering en het bieden van geluk en efficiëntie aan onze klanten. Voor meer informatie bezoek www.smcconsulting.be

Over monday.com

De monday.com Work OS is een low-code-no-code-platform dat de kracht van software democratiseert, zodat organisaties eenvoudig werkbeheertools en softwareapplicaties kunnen bouwen die aan al hun behoeften voldoen. Het platform verbindt mensen intuïtief met processen en systemen, empowerteams laten excelleren in elk aspect van hun werk en tegelijkertijd een omgeving van transparantie in het bedrijfsleven creëren. monday.com heeft kantoren in Tel Aviv, New York, Miami, Chicago, Denver, Londen, Warschau, Sydney, Melbourne, São Paulo en Tokio. Het platform is volledig aanpasbaar aan elke branche en wordt momenteel gebruikt door meer dan 186,000 klanten in 200 sectoren in meer dan 200 landen en gebieden.

Bezoek ons ​​op LinkedInTwitterInstagramYouTubeTikTok en Facebook en onze Franse gemeenschap
Voor meer informatie over monday.com, bezoek onze Persberichten.