MoEngage en SMC Consulting

MoEngage & SMC Consulting: EmpowerMerken bereiken met op inzichten gebaseerde betrokkenheid

MoEngage, een toonaangevend platform voor klantbetrokkenheid onder leiding van Insights, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met SMC Consulting, een cyberbeveiliging en klantbetrokkenheid consulting stevig. Deze vereniging heeft als doel de sterke punten van beide organisaties te benutten en het voor consumentgerichte merken mogelijk te maken om op een hypergepersonaliseerde manier in te spelen op de behoeften van klanten gedurende hun aankooplevenscyclus.

MoEngage verzamelt waardevolle inzichten, verwerkt deze en zorgt voor relevante en op maat gemaakte communicatie naar elke klant door gedrag en interacties te analyseren.

Trouw aan zijn traditie van het bieden van waarde, SMC Consulting zal de oplossing van MoEngage uitbreiden naar zijn klanten in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Luxemburg.

'We zijn verheugd om toe te voegen SMC Consulting in ons steeds groter wordende partnerecosysteem om klantgerichte bedrijven te ondersteunen en het belang van op inzichten gebaseerde klantbetrokkenheid verder te bepleiten”, aldus Sanjay Kupae, Head of Global Alliances bij MoEngage. “Met de toegevoegde mogelijkheden van de SMC Consulting team en hun locatie dicht bij de markt, zullen we in staat zijn om veel meer zakelijke impact te genereren voor onze klanten in Europa.”

Over SMC Consulting

SMC Consulting is gespecialiseerd in Informatiebeveiliging, Data Science, Analytics en Customer Engagement, met een focus op levering en het centraal stellen van de klant. Ons aanbod is gericht op het bevorderen van het succes van onze klanten door de introductie van innovatie in de hele economische digitale keten. Gezien onze kennis van specifieke solutions en dankzij een geconsolideerde ervaring bieden wij zeer effectief solutions aan bedrijven in diverse industriële sectoren.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedienen van grote ondernemingen en 215 klanten hebben we een bewezen staat van dienst op het gebied van prestaties, levering en het bieden van geluk en efficiëntie aan onze klanten.

Over MoEngage

MoEngage is een platform voor klantbetrokkenheid op basis van inzichten, gebouwd voor door klanten geobsedeerde marketeers en producteigenaren. MoEngage maakt hyperpersonalisatie op schaal mogelijk via meerdere kanalen, zoals mobiele push, e-mail, in-app, web push, on-site berichten en sms. Meer dan 1,000+ merken in 35 landen gebruiken MoEngage om maandelijks 50 miljard berichten naar 500 miljoen consumenten te sturen.

MoEngage wordt ook erkend als leider in het 2020 Gartner Magic Quadrant for Mobile Marketing Platforms, als Strong Performer in de 2020 Forrester Wave for Mobile Engagement Automation, en als leider in G2 voor Fall 2020 Grid® Reports vanwege zijn solutions. MoEngage staat ook vermeld in G2's Top 50 beste marketingproducten ter wereld voor 2021.