Wij ondersteunen bij de organisatie van effectieve klantcontactprogramma's, van de acquisitie van nieuwe klanten tot het herstel van ex-klanten.

Wij geloven in 1:1 event gedreven marketingcampagnes. Hierdoor bereikt u de juiste klant op het juiste moment door adequaat in te spelen op relevante gebeurtenissen. Deze aanpak werkt. Wij hebben het boek geschreven! Vraag ons hoe event driven marketing ook de commerciële resultaten in uw organisatie kan verbeteren.

We hebben ook veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van loyaliteitsprogramma's die de klantloyaliteit vergroten, van klanten een ambassadeur maken en de klanttevredenheid en de net promoter score (NPS) verhogen. Onze aanpak is gebaseerd op kennis van hoe klanten denken en beslissen. En we helpen graag met de praktische uitvoering.

ONZE OPLOSSINGEN

LEADGENERATIE & INBOUND MARKETING

Wij helpen je meer en betere leads te genereren met slimme leadgeneratieprogramma's en inbound marketing die echt werkt.

KLANTRELATIEBEHEER

Wij helpen bij het ontwikkelen en organiseren van effectieve klantcontactprogramma's, van acquisitie via cross-sell en loyaliteitsprogramma's tot win-back.

DATA-GERICHT KLANTENCONTACTPLAN

Met deze praktische incompany workshop datagedreven klantcontactplan helpen we je bij het opstellen van je eigen klantcontactplan.