We ondersteunen de organisatie van effectieve klantcontactprogramma's, van het werven van nieuwe klanten tot het herstellen van ex-klanten.

Wij geloven in 1: 1 event gedreven marketingcampagnes. Hierdoor bereikt u de juiste klant op het juiste moment door adequaat in te spelen op relevante evenementen. Deze aanpak werkt. We schreven het boek! Vraag ons hoe event gedreven marketing ook de commerciële resultaten in uw organisatie kan verbeteren.

We hebben ook veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van loyaliteitsprogramma's die de loyaliteit van klanten vergroten, van klanten een ambassadeur maken en de klanttevredenheid en de net promoter score (NPS) verhogen. Onze aanpak is gebaseerd op kennis van hoe klanten denken en beslissen. En we helpen graag met de praktische uitvoering.

ONZE OPLOSSINGEN

LEAD GENERATION & INBOUND MARKETING

We helpen je om meer en betere leads te genereren met slimme leadgeneratieprogramma's en inbound marketing die echt werkt.

KLANTRELATIEBEHEER

We helpen bij het ontwikkelen en organiseren van effectieve klantcontactprogramma's, van acquisitie via cross-sell- en loyaliteitsprogramma's tot win-back.

GEGEVENSGEDREVEN KLANTENCONTACTPLAN

Met deze praktische in-company workshop datagedreven klantcontactplan helpen wij u bij het opstellen van uw eigen klantcontactplan.