We geven onafhankelijk advies over CRM-software en marketingautomatiseringstools. Welke software het beste bij uw organisatie past, hangt echter meer af van uw organisatie dan van het pakket. De keuze voor een standaardpakket is dus maatwerk.

Op basis van onze vakkennis en kennis van de gebruikelijke CRM-pakketten in combinatie met de kenmerken van uw situatie adviseren wij u graag over de beste oplossing. Wij ontwerpen processen met een hogere effectiviteit en efficiëntie en leiden hieruit de eisen aan de software af.

Bij het selecteren van het juiste pakket gebruiken we een gestructureerde aanpak, waardoor het vergelijken van de meer dan 200 CRM-systemen en minstens evenveel marketingautomatiseringstools die op de markt beschikbaar zijn veel gemakkelijker wordt. Maar we helpen met meer dan alleen het selecteren van de beste software. Ook kunnen wij tijdens de realisatie het projectmanagement uitvoeren en zorgen voor een succesvolle implementatie in de organisatie.

ONZE OPLOSSINGEN

SELECTEER CRM-SOFTWARE

Wij hanteren een gestructureerde aanpak in CRM-softwareselectieprocessen, waardoor het vergelijken van de - meer dan 200 - CRM-systemen die op de markt beschikbaar zijn veel eenvoudiger wordt. Geheel objectief en onafhankelijk.

SELECTEER MARKETING AUTOMATION SOFTWARE

Bij selectieprocessen voor marketingautomatisering gebruiken we een selectieproces op basis van best practices dat het vergelijken van de systemen eenvoudiger maakt. Geheel objectief en onafhankelijk.

CRM IMPLEMENTATIEBEGELEIDING

Reageer snel op cyberaanvallen en lekken van privégegevens, in overeenstemming met de regelgeving.