CRM & MARKETING SOFTWARE ADVIES

Wij geven onafhankelijk advies over CRM-software en marketingautomatiseringstools. Welke software het beste bij uw organisatie past, hangt echter meer af van uw organisatie dan van het pakket. De keuze voor een standaardpakket is dan ook maatwerk.

Op basis van onze vakkennis en kennis van de gebruikelijke CRM pakketten in combinatie met de kenmerken van uw situatie adviseren wij u graag over de beste oplossing. We ontwerpen processen met een hogere effectiviteit en efficiëntie en leiden hieruit de eisen voor de software af.

Bij het selecteren van het juiste pakket hanteren we een gestructureerde aanpak, waardoor het vergelijken van de meer dan 200 CRM-systemen en minstens evenveel marketing automation tools die op de markt beschikbaar zijn een stuk eenvoudiger wordt. Maar we helpen met meer dan alleen het selecteren van de beste software. Ook kunnen wij tijdens de realisatie het projectmanagement uitvoeren en zorgen voor een succesvolle implementatie in de organisatie.

CRM
Ontwerp van klantervaringen

KLANTERVARING ONTWERP

Wij helpen bij het opstellen van een heldere klantvisie en een heldere klantstrategie. Deze zijn nodig om richting te geven aan het veranderplan en om draagvlak te creëren voor de komende veranderingen.

Als het goed is, zijn de klantvisie en CRM-strategie gebaseerd op een goed begrip van de wensen en behoeften van de verschillende klantsegmenten. Ook kunnen wij u helpen dit klantinzicht te verkrijgen door middel van kwalitatief en kwantitatief klantonderzoek, segmentatieonderzoek en het ontwikkelen van buyer persona's. Uiteraard bieden wij ook de helpende hand bij het opstellen van een kosten/batenafweging (business case) en een helder projectplan.

SLIM CONTACTBEHEER

Wij ondersteunen bij de organisatie van effectieve klantcontactprogramma's, van de acquisitie van nieuwe klanten tot het herstel van ex-klanten.

Wij geloven in 1:1 event gedreven marketingcampagnes. Hierdoor bereikt u de juiste klant op het juiste moment door adequaat in te spelen op relevante gebeurtenissen. Deze aanpak werkt. Wij hebben het boek geschreven! Vraag ons hoe event driven marketing ook de commerciële resultaten in uw organisatie kan verbeteren.

Slim Contactbeheer