CRM- & MARKETINGSOFTWARE-ADVIES

We geven onafhankelijk advies over CRM-software en marketingautomatiseringstools. Welke software het beste bij uw organisatie past, hangt echter meer af van uw organisatie dan van het pakket. De keuze voor een standaardpakket is dus maatwerk.

Op basis van onze vakkennis en kennis van de gebruikelijke CRM-pakketten in combinatie met de kenmerken van uw situatie adviseren wij u graag over de beste oplossing. Wij ontwerpen processen met een hogere effectiviteit en efficiëntie en leiden hieruit de eisen aan de software af.

Bij het selecteren van het juiste pakket gebruiken we een gestructureerde aanpak, waardoor het vergelijken van de meer dan 200 CRM-systemen en minstens evenveel marketingautomatiseringstools die op de markt beschikbaar zijn veel gemakkelijker wordt. Maar we helpen met meer dan alleen het selecteren van de beste software. Ook kunnen wij tijdens de realisatie het projectmanagement uitvoeren en zorgen voor een succesvolle implementatie in de organisatie.

CRM
Klantervaring Design

ONTWERP VAN KLANT ERVARING

We helpen bij het opstellen van een duidelijke klantvisie en een duidelijke klantstrategie. Deze zijn nodig om richting te geven aan het veranderplan en draagvlak te creëren voor de komende veranderingen.

Als alles goed gaat, zijn de klantvisie en CRM-strategie gebaseerd op een goed begrip van de wensen en behoeften van de verschillende klantsegmenten. Ook door kwalitatief en kwantitatief klantonderzoek, segmentatieonderzoek en de ontwikkeling van buyer persona's kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van dit klantinzicht. Uiteraard bieden wij ook een helpende hand bij het opstellen van een kosten-batenanalyse (business case) en een duidelijk projectplan. 

SLIM CONTACTBEHEER

We ondersteunen de organisatie van effectieve klantcontactprogramma's, van het werven van nieuwe klanten tot het herstellen van ex-klanten.

Wij geloven in 1: 1 event gedreven marketingcampagnes. Hierdoor bereikt u de juiste klant op het juiste moment door adequaat in te spelen op relevante evenementen. Deze aanpak werkt. We schreven het boek! Vraag ons hoe event gedreven marketing ook de commerciële resultaten in uw organisatie kan verbeteren.

Slim contactbeheer