CYBER-RESILIENCE

Je moet wees bereid om te reageren op en te herstellen van cyberaanvallen van welke aard dan ook ... op elk moment. Gesteund door jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise, helpen we grote en kleine organisaties om echte cyberweerbaarheid te bereiken - waarbij ze veel verder gaan dan traditionele cyberdefensie.

We versterken je houding in de digitale wereld, door een risicogebaseerde en gelaagde strategie voor cyberveiligheid aan te nemen.  Onze strategie omvat ook een bruikbare roadmap voor het bereiken van echte cyberveiligheid, evenals mogelijkheden om te reageren op beveiligingsincidenten in welke vorm dan ook en om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.

Cyber ​​veerkracht grafiek
GRC-kader

GOVERNANCE RISICO EN NALEVING

Heb je de beste beveiligingshouding? Is uw organisatie compliant met veiligheidsnormen zoals ISO 27001 en NIST maar ook regelgeving als GDPR, NIS en PCI-DSS?

Een belangrijke stap om deze doelen te bereiken is een geschikte bestuursstructuur opzetten, om uw risico's en beveiligingsprogramma te beheren.  

Dankzij onze CISO- en DPO-oplossingen profiteert u van flexibele en veelzijdige beveiligingsbronnen, inclusief sjablonen en tooling voer uw beveiligings- en nalevingsprogramma efficiënt uit. We kunnen uw organisatie ook voorbereiden om ISO 27001 gecertificeerd te worden en effectieve bewustmakingsoplossingen voor uw personeel bieden.

INFRASTRUCTUUR & BEDRIJFSBEVEILIGING

Het beveiligen van alle infrastructuur en operaties is een enorme uitdaging, zelfs voor de grootste organisaties. Toch kunnen gevaren in de vorm van cyberaanvallen en privacy-incidenten in de donkerste hoeken van elke onveilige infrastructuur of operatie op de loer liggen.

Op basis van uw unieke beveiligingsrisico's kunnen wij u helpen integreer beveiligingspreventie-, detectie- en responsoplossingen in elke laag van uw (Cloud) infrastructuur, tot aan uw datasilo's.

We brengen onze unieke beveiligingsexpertise, ondersteund door de meest geavanceerde beveiligingsleveranciers. Onze services variëren van consulting tot integratie van beveiligingsproducten en Managed Security Services voor zowel cloud- als on-premise situaties.

Veiligheidsmanagement