De menselijke aspecten van cyberveiligheid aanpakken

Bedrijven kunnen de nieuwste IT-beveiligingstechnologie gebruiken, maar dat moeten ze onthouden mensen zijn het ideale doelwit voor cyberaanvallen. Hoe kunnen alle medewerkers in een wereld van groeiende online bedreigingen volledig bewust worden gemaakt van cyberveiligheid in hun dagelijkse taken? Een oplossing is het bevorderen van veilig gedrag bij personeel en klanten, een belangrijk onderdeel van elke uitgebreide beveiligingsstrategie.

Cyberweerbaarheid wordt bereikt wanneer mensen, processen en technologieën in harmonie samenwerken. Mensen zijn vindingrijk en vormen de kern van elke organisatie. Maar ze vormen ideale doelen voor kosteneffectieve cyberaanvallen, zoals werd benadrukt in het rapport van het EU-agentschap voor cyberbeveiliging 2018 over cyberveiligheidscultuur.

Gedragstransformatie vereist individuen te hebben kennis over beveiliging en risico's, plus toegang tot beveiligingsmaatregelen met uitstekende bruikbaarheid. Wat medewerkers nodig hebben, is een positieve houding ten opzichte van hun bedrijf en de beveiliging ervan, plus de motivatie om veilig te handelen.

Onze oplossingen

We bieden een combinatie van oplossingen afgestemd op de behoeften van uw organisatie en de kriticiteit van uw situatie. Ze variëren van advies tot en met de implementatie van ons mensgerichte beveiligingskader.

Uw weg naar een effectieve veiligheidscultuur kan een selectie van de beveiligingsoplossingen van SMC Consulting omvatten, die we op drie manieren leveren: Expertise (of advies), Project of Managed Service:

  • Integreer ons state-of-the-art Human-Centric Security Framework inclusief betrouwbare en tastbare statistieken, en een op risico gebaseerd proces dat speciaal is ontworpen om specifiek in te spelen op de behoeften van gedrag en culturele veranderingen.
  • Beoordeel en verbeter uw veiligheidscultuur: Beveiligingscultuuronderzoeken, 360 ° -beoordeling van uw beveiligingsomgeving, media en ondersteuningen om beveiligingsrisico's en verwacht gedrag uit te leggen, en intern communicatieadvies om uw beveiliging aan te passen.
  • Transformeer het beveiligingsgedrag van uw mensen met onze educatieve activiteiten zoals phishing-oefeningen, serious games, bootcamps met beveiligingsbewustzijn, specifieke trainingen voor risicoprofielen en teambuilding-evenementen rond beveiliging en andere activiteiten.
  • Meet beveiligingsbewustzijn en geef tegelijkertijd onderwijs: We voeren wachtwoordsterktetests, phishing-tests, fysieke penetratietests, bumperkleven, social engineering en andere activiteiten uit om ervoor te zorgen dat uw statistieken tastbaar zijn en een werkelijk risiconiveau vertegenwoordigen.

De cyberveiligheidscultuur van uw organisatie veranderen - een duwtje tegelijk

Gebaseerd op ons laatste onderzoek in de cognitieve wetenschappen en sociale psychologie, gebruiken onze oplossingen de perfecte mix van onderwijs, invloed, nudging en creativiteit om een ​​optimale impact te bereiken. U kunt een investeringsrendement behalen dat ongeveer 3 tot 10 keer groter is met onze wetenschappelijk op maat gemaakte interventies, die technologie en gedrag combineren, vergeleken met een traditionele interventie.

Met deze nieuwe beveiligingsmindset profiteert u van tal van voordelen:

  • Betere naleving met uw beveiligingscontroles, minder incidenten en uw werknemers worden meer verantwoordelijk voor de beveiliging.
  • Verhoogde behendigheid: beveiliging wordt gestroomlijnd en ingebed in uw processen en oplossingen.