U bent hier:

Klantenservice / klantcommunicatie / realtime betrokkenheid

Notificaties

Freshchat, het dynamische element van uw klantenservice

Make uw klantinteracties slimmer mee Freshchat! SMC Consulting begeleidt u bij de implementatie van Freshchat om de klantervaring te verrijken, betrokkenheid te stimuleren en resolutions.

Gecertificeerde partners van

Freshworks 1
Notificaties
Rapportage en statistieken

Transformeren jouw klantenservice
Met Freshchat

Rapportage en statistieken
Realtime klantcommunicatie en persoonlijke betrokkenheid zijn essentieel in een wereld waar snelle en efficiënte klantenservice voorop staat. SMC Consulting werkt samen met Freshchat om u een robuust platform te bieden dat uw klantinteracties naar een hoger niveau tilt.

met Freshchatkrijgt u een complete berichtenoplossing die perfect is voor het vastleggen, converteren en behouden van meer klanten. Onze beheersing van Freshchat, gecombineerd met een gedetailleerde analyse van uw behoeften, stelt ons in staat de geavanceerde functies ervan te integreren in uw klantenservicestrategie. Deze synergie verbetert het querybeheer, verhoogt de klanttevredenheid en optimaliseert uw retentiepercentage.

Ontdek hoe SMC Consulting en Freshchat kan uw klantenservice nieuw leven inblazen en het volledige potentieel van elk gesprek benutten om de klantenloyaliteit te vergroten. Dit partnerschap is de sleutel om u te onderscheiden op het gebied van klantenservice en om de duurzame groei van uw bedrijf te bevorderen.

Optimaliseer de klantinteractie met Freshchat's multi-channel keuze

CRM software is cruciaal om uw klantrelatiebeheer een boost te geven

In de huidige competitieve wereld is het vermogen om klanten te betrekken bij hun digitale speeltuin van cruciaal belang. Freshchat oppompen van Freshworks levert deze mogelijkheid door klantcommunicatie om te zetten in een gesynchroniseerde dans over verschillende kanalen. Door keuze te integreren – van WhatsApp Business tot LINE, Apple Business Chat naar Messenger, en verder - Freshchat maakt moeiteloze interactie mogelijk waar uw klanten zich het meest op hun gemak voelen. Of het nu mobiel of internet is, onze oplossing verlaagt de barrières, waardoor uw klanten op natuurlijke wijze betekenisvolle gesprekken met uw merk kunnen aangaan.

CRM software is cruciaal om uw klantrelatiebeheer een boost te geven
De kracht van Freshchat ligt in het uniforme dashboard, een inbox die het zenuwcentrum wordt van al uw klantcommunicatie. Het biedt niet alleen gecentraliseerd berichtenbeheer, maar ook een overzicht van de tijdlijn van interacties voor een contextueel en persoonlijk antwoord. Met verbeterde team-KPI's en kortere responstijden, Freshchat is een hefboom voor een soepele en stressvrije bedrijfsvoering voor uw medewerkers.

FreshchatDe geavanceerde automatisering resulteert in bots die niet alleen eenvoudig te maken zijn, maar ook krachtig in hun uitvoering. Sluit uw CRM of ERP-tools voor intelligente geautomatiseerde reacties, waardoor het klantbetrokkenheidsproces even effectief als impactvol wordt. Deze bots zijn de sleutel tot het beheren van veelgestelde vragen, waardoor uw teams zich kunnen concentreren op taken met een hogere waarde.
Grafieken en statistieken

Geavanceerde analyses voor geïnformeerd klantenbeheer met Freshchat

Grafieken en statistieken
Optimaliseer uw klantenservicebeheer met Freshchat's geavanceerde analyses. Dit platform geeft u direct toegang tot kritieke gegevens, zodat u het gedrag van klanten en de efficiëntie van uw team in realtime kunt volgen. Met prestatiestatistieken zoals de eerste responstijd, de gemiddelde responstijd en de oplossingstijd, Freshchat informeert uw besluitvorming met nauwkeurige en actuele statistieken. Deze gegevens, gecombineerd met gedetailleerde klanttevredenheidsbeoordelingen, helpen u diep in interacties te duiken en snel verbeterpunten te identificeren.
FreshchatHet intuïtieve dashboard van het bedrijf monitort de volumes van de inkomende gesprekken, zodat u kunt anticiperen op personeelsbehoeften en uw strategie dienovereenkomstig kunt aanpassen. Door huidige gegevens te vergelijken met historische trends, kunt u patronen identificeren en workflows aanpassen om de respons- en oplossingstijden te optimaliseren. Bovendien onthullen prestatiestatistieken van individuele agenten waardevolle gegevens, waardoor de teamefficiëntie wordt vergroot en de algehele tevredenheidspercentages worden verhoogd.

met Freshchatis elk gesprek een kans om te leren en te verbeteren. Analytics-tools geven u de kracht om gegevens om te zetten in actie, zodat elke klantinteractie bijdraagt ​​aan de groei en evolutie van uw bedrijf. Gebruik deze inzichtelijke analysetools voor klantbeheer dat niet alleen reactief, maar ook strategisch proactief is.

De onmisbare voordelen van Freshchat

Professioneel projectmanager

Adaptieve klantervaring via meerdere kanalen

Adaptieve klantervaring via meerdere kanalen

Profiteer van de kracht van Freshchat om een ​​flexibele en intuïtieve klantervaring te bieden. Of uw klanten nu de voorkeur geven aan livechat, e-mail, sms of populaire berichtenplatforms zoals WhatsApp, Freshchat zorgt ervoor dat u kunt zijn waar zij zijn, en biedt een klantgerichte ervaring.
Professioneel projectmanager

Proactieve en gepersonaliseerde klantreis

Proactieve en gepersonaliseerde klantreis

Freshchat vindt klantbetrokkenheid opnieuw uit door proactieve interacties mogelijk te maken. Anticipeer op de behoeften van uw klanten en verander elk contact in een kans met gerichte berichten die op het perfecte moment worden geactiveerd, waardoor de verkoopkansen en de betrokkenheid worden vergroot.
koptelefoon

Slimme berichtenuitwisseling voor directe ondersteuning

Smart
Berichten voor directe ondersteuning

Rust uw klantenserviceafdeling uit met de tools om te slagen. FreshchatDe NLP-bots en automatische gespreksrouting zorgen voor onmiddellijke en relevante reacties, waardoor klanten zonder vertraging naar het juiste team of de juiste agent worden geleid.
Pictogram 146

Contextuele communicatie

Contextuele communicatie

met Freshchat, stuur relevante e-mails en berichten die aansluiten bij de recente activiteit van uw klanten op uw site of in uw app. Deze tijdige interacties vernieuwen de betrokkenheid en leiden tot hogere conversies.
Pictogram 145

Datagestuurde optimalisatie

Datagestuurde optimalisatie

Te gebruiken Freshchat's analysedashboard om de prestaties van uw klantenservice te monitoren en evalueren. Krijg toegang tot realtime gegevens waarmee u de teamproductiviteit kunt optimaliseren en klanttrajecten kunt afstemmen voor maximale tevredenheid.
Ondersteunend systeem

Gecentraliseerd gespreksbeheer

Gecentraliseerd gespreksbeheer

Integreer het beheer van klantinteracties met een geconsolideerde inbox, ongeacht het gebruikte kanaal. Dit vermindert het heen-en-weer-verkeer, vereenvoudigt de werkzaamheden en zorgt ervoor dat uw agenten persoonlijke en efficiënte ondersteuning kunnen bieden.
Dollar

Kostenbesparing en efficiëntieverbetering

Kostenbesparing en efficiëntieverbetering

Verlaag de operationele kosten door voorrang te geven aan berichtenkanalen boven oproepen. Freshchat helpt het belvolume te verminderen en tegelijkertijd een hoog niveau van klantenservice te behouden.
ERP-projectmanagementprofessional

Intelligente en efficiënte automatisering

Intelligente en efficiënte automatisering

Implementeer snel bots om antwoorden op veelgestelde vragen te automatiseren, zodat u eenvoudig verbinding kunt maken CRM of ERP-systemen. Dit zorgt voor een snelle oplossing van vragen en een betere toewijzing van menselijke hulpbronnen.

Ze Vertrouw ons

Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Nazara
O YO
Freshworks
Freshworks

Ontvang een gepersonaliseerde demo
of Freshchat een
SMC Consulting expert

Als Freshworks Geautoriseerde partner, SMC Consulting staat klaar om u te helpen ontdekken Freshchat, die qua termen precies aan uw verwachtingen voldoet van klantrelatiebeheer, multi-channel betrokkenheid en directe klantenondersteuning.