U bent hier:

Klantenondersteuning / Ticketing / Gebruikerservaring

Freshdesk

Freshdesk, de intuïtieve oplossing voor klantenondersteuning voor elk bedrijf

met Freshdesk, Bereik een nieuw niveau van klanttevredenheid!  SMC Consulting begeleidt u bij het optimaliseren van uw klantenservice, het beheren van tickets en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Gecertificeerde partners van

Freshdesk
klantenservice mee Freshdesk

Optimaliseer uw klantenservice met Freshdesk en SMC Consulting

klantenservice mee Freshdesk

Klantenondersteuning, ticketing en voortdurende verbetering van de gebruikerservaring vormen de basis van een uitstekende klantenservice. SMC Consulting 
erkent de vitaliteit van deze componenten en werkt samen met Freshdesk om u te voorzien van solutions die de verwachtingen van uw klanten overstijgen.

met Freshdesk klantondersteuningssoftware krijgt u een intuïtief en geavanceerd platform dat speciaal is gebouwd om uw klantenserviceprocessen te stroomlijnen, make ticketing eenvoudiger maken en de gebruikerservaring verrijken. Onze beheersing van deze nuances, gecombineerd met een diepgaand begrip van uw behoeften, stelt ons in staat de functionaliteit ervan af te stemmen op uw bedrijfsprocessen, waardoor het reactievermogen, de probleemoplossing en de klanttevredenheid worden verbeterd.

Zie hoe SMC Consulting en Freshdesk Software kan een revolutie teweegbrengen in uw benadering van klantenservice, waarbij de sterke punten van uw team worden benut om uitmuntende service te leveren. Deze alliantie is uw troef om obstakels te overwinnen, verwachtingen te overtreffen en klantbehoud te vergroten.

Gratis studie van uw project en geheel vrijblijvend.

Freshdesk, vereenvoudigd ticketbeheer

Freshdesk

Freshdesk software optimaliseert het beheer van supporttickets door de ontvangst en opvolging van klantverzoeken te centraliseren via een uniforme teammailbox. Deze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat tickets van meerdere kanalen efficiënt op één plek worden beheerd. Detectie van botsingen tussen agenten is een belangrijke innovatie die onnodige overlap voorkomt en ervoor zorgt dat slechts één agent één ticket tegelijk afhandelt. Met geavanceerde Service Level Agreement (SLA)-beheermogelijkheden kunt u nauwkeurige responstijden instellen, aangepast aan kantooruren en verschillende categorieën tickets, zodat de verwachtingen van de klant op een rigoureuze en transparante manier worden beheerd.

Freshdesk

FreshdeskDe Ticket Field Suggestion Generator automatiseert het sorteren en routeren van tickets, waardoor een snellere en beter georganiseerde oplossing wordt bevorderd. Bovendien voorkomt de bedankdetector dat tickets automatisch opnieuw worden geopend wanneer klanten dankbaarheidsberichten sturen, waardoor het ticketverkoopsysteem efficiënt blijft.

Maatwerk staat hierbij centraal Freshdesk Software met de mogelijkheid om op maat gemaakte ticketstatussen te creëren die naadloos aansluiten bij uw specifieke situatie workflow, waardoor u duidelijk inzicht krijgt in de status van elk ticket. Scenario-automatisering ondersteunt repetitieve taken doordat meerdere acties met één klik op een ticket kunnen worden uitgevoerd, terwijl standaardantwoorden een snelle en consistente communicatie bevorderen. Samen deze kenmerken make het is een krachtig hulpmiddel voor vereenvoudigde ticketing, resulterend in een responsieve en goed georganiseerde klantenservice.

Freshdesk

Incidentbeheer met Freshdesk

Freshdesk

Freshdesk vindt casemanagement opnieuw uit door nauwe en effectieve samenwerking tussen klantondersteuningsteams aan te moedigen. Met Team Huddle kunnen ondersteuningsagenten complexe tickets bespreken met experts in het hele bedrijf, waarbij ze gebruik maken van een breed scala aan kennis om incidenten snel en met de best mogelijke oplossing op te lossen. solutions.

Gedeelde verantwoordelijkheid is een ander belangrijk kenmerk van Freshdesk Software die naadloze samenwerking tussen afdelingen mogelijk maakt. Teams kunnen probleemtickets mede beheren, waardoor consistente tracking en volledige zichtbaarheid van de voortgang tot de oplossing van incidenten worden gegarandeerd.

Wanneer soortgelijke incidenten plaatsvinden, wordt de bijbehorende ticketingfunctionaliteit van onschatbare waarde. Het stelt agenten in staat gerelateerde problemen te groeperen, waardoor uniform beheer en respons wordt geboden die de algehele ondersteuningsefficiëntie verbeteren.

Daarnaast, Freshdesk makeHet is eenvoudig om complexe problemen op te lossen met het ouder-kind ticketbeheer. Deze aanpak verdeelt een groot probleem in kleinere, beheersbare subtaken, waardoor een meer gestructureerde en versnelde oplossing van incidenten mogelijk wordt. Dit zorgt ervoor dat elk aspect van het incident grondig wordt afgehandeld, met duidelijke tracking van elk kinderticket tot aan de uiteindelijke oplossing.

Deze ingebouwde functies transformeren incidentbeheer in een soepeler, beter gecoördineerd proces, wat resulteert in een verbeterde klantervaring en grotere tevredenheid. Kom meer te weten.

De onmisbare voordelen van Freshdesk

Fris bureau

Volledig meerkanaals
Support

Volledige ondersteuning via meerdere kanalen

Optimaliseer de klantbetrokkenheid met Freshdesk door consistente ondersteuning te bieden via alle kanalen: e-mail, telefoon, chat, sociale media, website en WhatsApp.
Freshdesk

Verhoog uw productiviteit met Freshdesk

Verhoog uw productiviteit met Freshdesk

Verhoog de efficiëntie van de ondersteuning met intelligente ticketroutering, automatische toewijzing, op tijd of gebeurtenissen gebaseerde triggers, automatische meldingen en omnichannel ticketrouteringsfunctionaliteit.
Freskdesk

Geavanceerde zelfbediening met AI

Geavanceerde zelfbediening met AI

Empower uw klanten mee Freshdesk's Freddy AI-chatbot, een handige ondersteuningswidget, automatische oplossingenuggesties, e-mailkennisbankintegraties en tools voor inhoudanalyse.
Freshdesk

Efficiëntie meten en optimaliseren

Efficiëntie meten en optimaliseren

Volg en verbeter de prestaties van uw klantenondersteuning met Freshdesk's gedetailleerde rapporten, klanttevredenheidsbeoordelingen en aanpasbare dashboards voor een duidelijk strategisch inzicht.
Freshdesk

Geavanceerde personalisatie van de klantenondersteuning

Geavanceerde personalisatie van de klantenondersteuning

Creëer een unieke ervaring met Freshdesk door het ondersteuningsportal, de agentrollen, ticketformulieren, URL's en apps aan te passen om specifiek aan de behoeften van uw klantsegmenten te voldoen.
Freshdesk: Ongeëvenaarde gegevensbeveiliging

Ongeëvenaarde gegevensbeveiliging

Ongeëvenaarde gegevensbeveiliging

Bescherm klantgegevens met aangepaste SSL-certificaten, IP- en netwerktoegangsbeperkingen en robuust identiteits- en toegangsbeheer met Freshdesk.
freshdesk

Optimaal ticketbeheer

Optimaal ticketbeheer

Verbeter het ticketbeheer met Freshdesk met teammailbox, botsingsdetectie van agenten, SLA-beheer, slimme ticketveldsuggesties en standaardantwoorden voor een snelle oplossing.
Freshdesk Gezamenlijk incidentbeheer

Gezamenlijk incidentbeheer

Gezamenlijk incidentbeheer

Faciliteer het oplossen van incidenten met Freshdesk via Team Huddle, gedeelde verantwoordelijkheid, bijbehorend ticketbeheer en ouder-kind-structurering voor gecoördineerde crisisrespons.

Ze Vertrouw ons

Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Nazara
O YO
Freshworks
Freshworks

Ontvang een gepersonaliseerde demo
of Freshdesk een SMC Consulting expert

Als Freshworks Gecertificeerd Partner, SMC Consulting is hier om u te helpen met al uw klanten service, ticketverkoop, En gebruiker ervaring met verbeteringseisen.