U bent hier:

ITSM / CMDB / Serviceautomatisering / Medewerkersondersteuning

FreshService

Omarmen Freshservice ITSM en breng de tevredenheid van uw medewerkers naar een hoger niveau

met Freshservice ITSM Omarm het tijdperk van gebruiksvriendelijk, doelgericht IT-servicemanagement Solutions ! At SMC Consulting, ondersteunen wij u bij de implementatie van Freshservice ITSM om uw IT-processen te optimaliseren, de operationele efficiëntie te verbeteren en de tevredenheid van eindgebruikers te vergroten.

Gecertificeerde partners van

Freshworks 1
FreshService
Freshservices

Neem je ITSM naar het volgende niveau
Met Freshservice ITSM

Freshservices

Wendbaarheid en efficiëntie zijn nu de pijlers van het moderne ITSM. SMC Consulting en Freshservice ITSM werkt samen om u een ITSM-oplossing te bieden die niet alleen uw IT-servicebeheerprocessen vereenvoudigt, maar deze ook optimaliseert voor ongekende prestaties.

Freshservice Software valt op door zijn intuïtief Configuratiebeheerdatabase (CMDB), incident- en probleembeheer en krachtige automatiseringsmogelijkheden die redundanties elimineren en de serviceresolutie versnellen. Onze expertise met Freshservice ITSM-software, gecombineerd met een op maat gemaakte IT-strategie, stemt uw IT-operatie perfect af op uw bedrijfsvereisten.

Gebruik de kracht van Freshservice software met SMC Consulting om te innoveren en uit te blinken in uw IT-beheer. Dit partnerschap is uw toegangspoort om uw ITSM te transformeren, operationele uitmuntendheid te stimuleren en zorgen voor duurzame groei.

Vereenvoudig ITSM-beheer met Freshservice

Freshservices

Maak kennis met Freshservice, de vooruitstrevende ITSM-oplossing die een revolutie teweegbrengt in het IT-servicebeheer en de werknemerservaring opnieuw definieert. Dit platform, ontworpen om de efficiëntie en toegankelijkheid te maximaliseren, valt op door de naadloze integratie van kunstmatige intelligentie en geavanceerde automatiseringsfuncties. Door samenwerkingstools zoals MS Teams en Slack naadloos te integreren, ontstaat een modern, geïntegreerd IT-ondersteuningsecosysteem, dat een snellere en intuïtievere dienstverlening mogelijk maakt.

Met een gebruikersgerichte aanpak, Freshservice biedt een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface, waardoor het beheer van incidenten, verzoeken en problemen efficiënter en minder complex wordt. Deze aanpak verkort de reactietijden aanzienlijk en verbetert de medewerkerstevredenheid. De servicecatalogus, die de conventionele grenzen van IT overstijgt, ondersteunt diverse en complexe workflows, gefaciliteerd door Freshservice Orkestratie Centrum. Deze functie maakt geavanceerde procesautomatisering over meerdere systemen mogelijk, waardoor handmatig werk wordt verminderd en de dienstverlening wordt versneld.

Freshservices
Als het gaat om change- en releasemanagement, Freshservice blinkt ook uit. Het platform maakt een diepgaand inzicht in de impact van verandering mogelijk door middel van geïntegreerd management, waarbij gebruik wordt gemaakt van contextuele gegevens voor effectieve planning en uitvoering. Het automatiseren van veranderingsprocessen, gekoppeld aan het stroomlijnen van het releaseproces, minimaliseert de risico's en versnelt de implementaties.

In het kort, Freshservice is een complete, moderne, intelligente en efficiënte ITSM-oplossing die is ontworpen om IT-servicebeheer te transformeren en een ongekende gebruikerservaring te bieden. Of het nu gaat om het beheren van incidenten, verzoeken, problemen of het orkestreren van wijzigingen en releases, Freshservice is gepositioneerd als een platform voor organisaties die hun IT-activiteiten willen optimaliseren en de algehele werknemerservaring willen verbeteren.
Freshservices

Intuïtieve CMDB: sleutel tot ITSM-beheer en IT-resource-optimalisatie

Freshservices

De kern van de operationele efficiëntie in ITSM is een intuïtieve CMDB (Configuration Management Database), de ideale tool voor elk bedrijf dat op zoek is naar modernisering. Freshservice verhoogt deze eis door een multi-source oplossing aan te bieden die integreert met uw IT-omgeving. Het biedt realtime inzicht dat van onschatbare waarde is voor het beheer van IT-middelen, zoals hardwarecomponenten, softwareapplicaties of SaaS-platforms.

De kracht van Freshservice ligt in het vermogen om het configuratiebeheer dynamisch te vereenvoudigen en bij te werken, waardoor u snel een rijke en nauwkeurige database kunt creëren. Deze schaalbare CMDB, die zich automatisch aanpast aan veranderingen in de infrastructuur, wordt de pijler van effectief en responsief IT-beheer. Het omvat alle aspecten van asset management en biedt een holistische visie die de traditionele informatiesilo's overstijgt.

FreshserviceDe softwareoplossing van de onderneming is ontworpen om zich aan te passen aan elke infrastructuur, ongeacht of deze op locatie wordt gehost of wordt gedistribueerd over verschillende cloudservices. Met de modernste ontdekkingstools en realtime connectoren zorgt het platform voor een naadloze integratie met bestaande ecosystemen, waardoor uniform en intuïtief levenscyclusbeheer van IT-middelen mogelijk wordt.

De rol van de CMDB reikt veel verder dan eenvoudige documentatie. Het speelt een strategische rol bij het verlagen van de IT-kosten door proactief onderhoud te stimuleren en de levensduur van assets te verbeteren. Met native Marketplace-integraties en geavanceerde tools zoals JAMF, SCCM, Intune, AirWatch en meer, Freshservice automatiseert de levenscyclus van assets in al hun fasen, waardoor de handmatige werklast wordt verminderd en de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Tenslotte Freshservice's CMDB is niet alleen een opslagplaats van activa; Het is een katalysator voor geïnformeerde en strategische besluitvorming. Het maakt efficiëntere implementaties van veranderingen en een nauwkeurige analyse van de hoofdoorzaken mogelijk, met gedetailleerd inzicht in de relatie tussen assets. Als gevolg hiervan kunnen managers de impact van veranderingen zowel upstream als downstream beoordelen, waardoor een zeer efficiënte en risicovrije IT-operatie wordt gegarandeerd.

met Freshservice Software, de CMDB, wordt een vehikel voor innovatie en automatisering, waardoor de manier waarop IT-diensten worden beheerd wordt getransformeerd en de waarde van IT-middelen binnen de onderneming wordt gemaximaliseerd.

De onmisbare voordelen van Freshservice

Freshservices

Een state-of-the-art ITSM-oplossing

Een state-of-the-art ITSM-oplossing

Krijg direct gemoderniseerd IT-servicebeheer met Freshservice. Dit platform is ontworpen om intuïtief en out-of-the-box te zijn en transformeert vraagbeheer met geavanceerde automatisering en kunstmatige intelligentie, waardoor teams zich kunnen concentreren op taken met toegevoegde waarde.
Freshservices

Geoptimaliseerde gebruikerservaring en samenwerking

Geoptimaliseerde gebruikerservaring en samenwerking

Verbind uw teams als nooit tevoren. Freshservice integreert naadloos met tools zoals MS Teams en Slack, faciliteert ondersteuning via geavanceerde AI en bevordert de autonomie van de gebruiker via zelfbediening.
Freshservices

Nauwkeurig incidentbeheer

Nauwkeurig incidentbeheer

Profiteer van incidentbeheer dat verder gaat dan eenvoudige routering. Gebruik de modernste kunstmatige intelligentie voor een snelle en efficiënte oplossing, terwijl u uw IT-technici een gebruikersgerichte interface biedt.
Freshservices

Wendbaarheid bij het beheer van serviceaanvragen

Wendbaarheid bij het beheer van serviceaanvragen

Breid uw servicecatalogus uit tot ver buiten de IT-afdeling om workflows efficiënt te beheren. Met Freshservice Orchestration Center, automatiseer processen op verschillende systemen voor een snelle, naadloze dienstverlening.
Freshservices

Beheersing van problemen en veranderingen

Beheersing van problemen en veranderingen

Volg best practices voor proactieve probleemoplossing en soepel wijzigingsbeheer. Gebruik contextuele gegevens en krachtige automatiseringen om te anticiperen op en herhaling van incidenten te voorkomen, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.
Freshservices

Wijzigings- en releasebeheer

Wijzigings- en releasebeheer

Freshservice makeHet is gemakkelijk om de impact van veranderingen te begrijpen dankzij geïntegreerd verandermanagement, waarbij informatie uit de CMDB en de Service Desk wordt benut voor een effectieve planning.
Freshservices

Bewaking van de werklast

Bewaking van de werklast

met Freshservicekunt u eenvoudig de werklast van uw team monitoren en efficiënt plannen, zodat u verzekerd bent van evenwichtige belastingniveaus en het halen van deadlines.
Freshservices

Robuuste automatiseringen

Robuuste automatiseringen

Elimineer repetitieve taken en verbeter de service-efficiëntie met workflows zonder code en krachtige automatiseringen, waardoor tijd vrijkomt voor meer strategische taken.
Freshservices

Kunstmatige intelligentie voor slimmere diensten

Kunstmatige intelligentie voor slimmere diensten

Maak gebruik van de Freddy AI-engine voor slimmere beslissingen, hogere productiviteit van agenten en een algehele verbetering van de werknemerservaring.
Freshservices

Uitschuifbaar platform

Uitschuifbaar platform

Bouw en gebruik kant-en-klare connectoren, SDK's en API-configuraties om uit te breiden Freshservice's mogelijkheden met zijn ingebouwde Neo Marketplace en Platform.

Ze Vertrouw ons

Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Freshworks
Nazara
O YO
Freshworks
Freshworks

Ontvang een gepersonaliseerde demo van Freshservice met een SMC Consulting expert

Als gecertificeerd Freshworks partners SMC Consulting begeleidt u door de mogelijkheden van Freshservice ITSM, gericht op uw specifieke situatie IT Service Management (ITSM) behoeften en zijn Configuratiebeheerdatabase (CMDB).