Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app

De introductie van de Freshsales
CRM en Freshservice
Synchronisatie-app

Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app
Met onze krachtige Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie App waarmee u naadloos contacten en afdelingen kunt synchroniseren Freshsales CRM en Freshservice, het stroomlijnen van uw klantenmanagement proces. Met deze app kunt u ervoor zorgen dat uw contact- en bedrijfsinformatie consistent en actueel blijft op beide platforms.
Wanneer een nieuw contact wordt aangemaakt of bijgewerkt in Freshsales CRM, spiegelt onze app deze wijzigingen automatisch in Freshservice. De contactgegevens, zoals e-mails, voornaam, achternaam, functietitel en meer, worden gesynchroniseerd om uw klantgegevens accuraat en gesynchroniseerd te houden.
Maar daar stopt het niet. Onze app gaat een stap verder door het gekoppelde bedrijf als afdeling aan te maken of bij te werken Freshservice. Dit betekent dat eventuele wijzigingen in de contact- of bedrijfsgegevens in Freshsales CRM zal worden weerspiegeld in Freshservice, waardoor u een naadloze en uniforme ervaring krijgt voor het beheren van uw klantrelaties.
Met onze app kunt u afscheid nemen van handmatige gegevensinvoer en het risico op inconsistenties. Het synchronisatieproces is efficiënt en betrouwbaar, zodat uw teams altijd toegang hebben tot de meest actuele klantinformatie. Bovendien is de unieke identificatie van elk contact hun e-mailadres, waardoor het gedoe van dubbele records wordt geëlimineerd.

Belangrijkste kenmerken:

Moeiteloze contactsynchronisatie

Moeiteloze contactsynchronisatie:

  • Automatisch contacten maken en bijwerken in Freshservice wanneer er veranderingen optreden Freshsales CRM.
  • Synchronisatie zorgt voor gegevensconsistentie en maakt handmatige updates overbodig.
Flexibele veldtoewijzing

Flexibele veldmapping:

  • Pas de toewijzing van contactvelden aan tussen Freshsales CRM en Freshservice.
  • Definieer welke velden moeten worden gesynchroniseerd, zodat relevante informatie correct wordt gedeeld.
Intelligente dubbele preventie

Intelligente dubbele preventie:

  • Gebruik unieke e-mailadressen als identificatiegegevens om dubbele contacten te voorkomen Freshservice.
  • De app detecteert op intelligente wijze duplicaten en vermijdt het maken van overbodige vermeldingen.
Unidirectionele synchronisatie van Freshsales CRM

Unidirectionele synchronisatie van Freshsales CRM:

  • Zorg ervoor dat de synchronisatie uitsluitend afkomstig is van Freshsales CRM naar Freshservice.
  • Contactupdates rechtstreeks gemaakt Freshservice zal geen updates activeren in Freshsales CRM, met behoud van de gegevensintegriteit.
Gestroomlijnde synchronisatie tussen bedrijf en afdeling

Gestroomlijnde synchronisatie van bedrijf/afdeling:

  • Automatisch bedrijven aanmaken of bijwerken in Freshsales CRM als afdelingen in Freshservice.
  • Synchroniseer contact- en bijbehorende bedrijfsinformatie naadloos tussen beide platformen.

Voordelen:

Tijdbesparende efficiëntie

Tijdbesparende efficiëntie:

Onze Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app elimineert de noodzaak van handmatige gegevensinvoer en zorgt ervoor dat contact- en afdelingsinformatie automatisch wordt gesynchroniseerd tussen de twee platforms. Hierdoor bespaart u kostbare tijd en verkleint u de kans op fouten of inconsistenties in uw klantgegevens.

Uniforme klantinformatie

Uniforme klantinformatie:

Door contacten en afdelingen te synchroniseren, biedt onze app een uniform beeld van uw klanten Freshsales CRM en Freshservice. In beide systemen heeft u toegang tot actuele contactgegevens, waaronder e-mails, namen, functietitels en meer, waardoor uw teams consistente en gepersonaliseerde klantervaringen kunnen bieden.

Naadloze updates

Naadloze updates:

Eventuele wijzigingen in contacten of bedrijven in Freshsales CRM worden meteen weerspiegeld Freshservice, zodat uw klantgegevens altijd accuraat en actueel zijn. Dit elimineert de noodzaak van handmatige updates of dubbele controle van informatie, waardoor de gegevensintegriteit en betrouwbaarheid worden verbeterd.

Probleemloos in kaart brengen

Probleemloos in kaart brengen:

Onze app biedt een naadloze mapping van velden tussen Freshsales CRM en Freshservice, waardoor het eenvoudig wordt om essentiële contact- en bedrijfsinformatie te synchroniseren. U kunt de mapping aanpassen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften, waardoor u verzekerd bent van een op maat gemaakt en efficiënt synchronisatieproces.

Verbeterde samenwerking

Verbeterde samenwerking:

Door ook afdelingen te synchroniseren, bevordert onze app een betere samenwerking tussen verkoop- en serviceteams. Wanneer een contactpersoon wordt aangemaakt of bijgewerkt in Freshsales CRM, wordt het gekoppelde bedrijf automatisch aangemaakt of bijgewerkt als afdeling in Freshservice. Dit maakt naadloze coördinatie en gedeelde inzichten tussen teams mogelijk, wat leidt tot verbeterde klantenservice en ondersteuning.

Gegevensveiligheid

Dataveiligheid:

Ons synchronisatieproces is eenrichtingsverkeer, wat betekent dat updates plaatsvinden vanaf Freshsales CRM naar Freshservice. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens veilig en beschermd blijven, waardoor het risico op onbedoelde wijzigingen of updates in de tegenovergestelde richting wordt geminimaliseerd.

Verbeterde productiviteit

Verbeterde productiviteit:

Dankzij de Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app kunnen uw teams zich concentreren op kerntaken en klantinteracties in plaats van op handmatige gegevensinvoer of gegevensbeheer. Dit verhoogt de algehele productiviteit, waardoor uw teamleden hun tijd en expertise kunnen besteden aan strategische activiteiten die de bedrijfsgroei stimuleren.

Wees gerust, uw gegevens zijn veilig. De synchronisatie is eenrichtingsverkeer, van Freshsales CRM naar Freshservice, dus er is geen risico op onbedoelde updates of wijzigingen in de tegenovergestelde richting.

Bent u klaar om uw klantbeheerproces een boost te geven? Probeer onze Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app vandaag nog en ervaar de kracht van naadloze gegevenssynchronisatie en uniforme klantinformatie op verschillende platforms. Zeg hallo tegen verbeterde productiviteit en betere klantrelaties.

Hoe te installeren voor
Marktplaats profiel

Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app van de marktplaats.
Installeer de Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app van de marktplaats.
Verifieer jouw Freshservice account en API-sleutel
Verifieer jouw Freshservice account en API-sleutel
Configureer veldtoewijzing om te definiëren welke contactvelden moeten worden gesynchroniseerd.
Configureer veldtoewijzing om te definiëren welke contactvelden moeten worden gesynchroniseerd.
Configureer Accounttoewijzing om te definiëren welke afdelingen of bedrijven moeten worden gesynchroniseerd.
Configureer Accounttoewijzing om te definiëren welke afdelingen of bedrijven moeten worden gesynchroniseerd.
Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app
Met de functie Eenmalige synchronisatie kunt u contacten en accounts synchroniseren die zijn aangemaakt voordat u onze app installeerde. Door de gewenste gegevens te selecteren en het aanmaakdatumbereik op te geven, kunt u een soepel en volledig synchronisatieproces garanderen.

Profiteer van de Freshsales CRM en Freshservice Synchronisatie-app om uw contactbeheer te stroomlijnen en uw klantinteracties te verbeteren. Zeg vaarwel tegen handmatige gegevensinvoer en zorg voor consistente contactgegevens op beide platforms. Installeer de app vandaag nog en ervaar de kracht van naadloze contactsynchronisatie.

Contact

Maak vandaag nog contact met ons team van experts. Of u nu een vraag heeft, ondersteuning nodig heeft of met ons wilt samenwerken: wij zijn er om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.