Het beveiligen van alle infrastructuur en operaties is een enorme uitdaging, zelfs voor de grootste organisaties. Toch kunnen gevaren in de vorm van cyberaanvallen en privacy-incidenten in de donkerste hoeken van onveilige infrastructuur of operaties op de loer liggen.

Op basis van uw unieke beveiligingsrisico's kunnen wij u helpen integreer beveiligingspreventie-, detectie- en responsoplossingen in elke laag van uw (Cloud) infrastructuur, tot aan uw datasilo's.

We brengen onze unieke beveiligingsexpertise, ondersteund door de meest geavanceerde beveiligingsleveranciers. Onze services variëren van consulting tot integratie van beveiligingsproducten en Managed Security Services voor zowel cloud- als on-premise situaties.

ONZE OPLOSSINGEN

Identiteits- en toegangsbeheer (IAM)

IAM is een onmisbaar onderdeel van uw beveiligingstools. Een doordachte en geplande implementatie kan een zeer belangrijke beveiligingsdimensie toevoegen aan uw activiteiten.

Meer weten
Beveiligingsinformatie en evenementenbeheer (SIEM)

Uw middelen en activa worden elke seconde onderzocht en actief getest door hackers in de hoop een maas in de wet te vinden. Door een SIEM-oplossing te implementeren, krijgt u inzicht in wat er gaande is in uw REALM en daarbuiten en kunt u proactief worden en uzelf beschermen voordat de ramp zich voordoet.

Meer weten